Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeterminowana

Dziewica.Jak mu powiedzieć?!

Polecane posty

Gość przeterminowana

Mam 25 lat i jestem dziewicą. To nie wynik światopoglądu, po prostu tak wyszło...Od kilku miesięcy mam faceta, jest starszy i doświadczony. Jak mu powiedzieć, że nigdy nie uprawiałam seksu?! Boję się, że on spanikuje i ucieknie. Nie chcę tego zatajać, o to chyba nie fair...

Gość z0mfg
normalnie. po pierwsze jak Cie kocha to zrozumie a po drugie to ze jestes dziewica to nei koniec swiata wrecz przeciwnie powinienien sie cieszyc ze pierwszy w Ciebie wejdzie pozdrawiam;P

Gość przeterminowana
dzięki;-) Opinie o "starszawych" dziewicach, są tak skrajne, że autentycznie boję się reakcji człowieka, którego kocham. Nie mam bowiem gwarancji, że on tak samo mocno kocha mnie...

Gość z0mfg
to jest glupim fiutem i tyle :P a to o tych dziewicach to gowno prawda! i co z tego ze sie odda w mlodym wieku a potem bedzie tego zalowac? :)

Gość przeterminowana
święta racja :-)

Gość z0mfg
no chyba ze zaraz wparuje jakas na ten temat i powie ze sie bzykala wczesniej i niczego nie zaluje;p

Gość bardzo inteligentny
na bashu był taki cytat: belzebub: jak sie delikatnie spytac dziewczyny czy jest dziewica? kaczniam: hmm... kaczniam: "gdybyś żyła w średniowieczu, to czy byś się obawiała, że wieś Cię wyda smokowi na pożarcie?" pokaż to swojemu chłopakowi i się zapytaj czy jego to zastanawia ;P

Gość Sapcoa
Moim zdaniem nie powinnaś się martwic, dziewictwo to nie koniec świata. I tez nie zgadzam się że on może nawet rozwazac nie zrozumienie. Tu nie ma nic do nie rozumienia, jak kocha to powinien sie cieszyc ze dostapi zaszczytu bycia twoim pierwszym :)

Gość przeterminowana
haha, niezłe!!! Obawiam się, że jemu kwestia mojego dziewictwa nawet do głowy nie przyszła, bo ja do nieśmiałych raczej nie należę...Dlatego właśnie jestem niespokojna o reakcję mego Lubego...No bo z drugiej strony, może się trochę wkurzyć- sam przyznał, że dawno nie miał tak gorącej dziewczyny (pieszczotki, itd, itp.) a tu padnie tekst "Jestem dziewicą"! Po czymś takim to facetowi może się chyba podnieść jedynie ciśnienie...

Gość z0mfg
a piesciliscie sie juz?

Gość przeterminowana
tak, często i intensywnie...Nie udawałam nieśmiałej "świętej nietkniętej", więc jak ja mam mu TO teraz powiedzieć?! Moje kochanie coś tam o "drugiej dziurce" zaczyna bredzić:-/ Zdziwi się chłopina, oj zdziwi...

Gość z0mfg
to powied mu ze jest tym jedynym i Twoja dziura czekala na niego bo na innego sie nie chciala otworzyc :D może da sie nabrac ;P

Gość przeterminowana
:-) nigdy nie myślałam, że będę się tak stresować tym wyznaniem, no, ale jak się tyle lat czekało, to się teraz ma kłopot! Jak mu powiem, że jest tym Jednym Jedynym, to mi facet zemdleje....

Gość z0mfg
bede trzymala kciuki! ;) a jak mu juz powiesz to odrazu pisz co Ci odpowiedzial :)

Gość przeterminowana
Dobra, dzięki :-) Opiszę to z pewnością, może nawet w osobnym temacie, gdyż mam przeczucie, że reakcja mojego Pana i Władcy będzie...bezcenna:-)

Gość z0mfg
bedzie dobrze a jak nie to ja sie z nim policze! :D