Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tokay

Pomocy blagam

Polecane posty

Go艣膰 polatyna
;) Kurcze no... martwi mnie to, 偶e zaanga偶owa艂e艣 si臋 uczuciowo w co艣 pozama艂偶e艅skiego. Zastan贸w si臋 porz膮dnie czego nie znajdujesz w ma艂偶e艅stwie, w 偶onie, 偶e szukasz gdzie艣 na boku, u innych kobiet. To zmienia moje wcze艣niejsze wypowiedzi... Kurcze masz 偶on臋, stary, anga偶uj si臋 w zwi膮zek w ni膮, inwestuj w zwi膮zek z ni膮. To z ni膮 le膰 na boski weekend do Pary偶a. Zaszalejcie! Zakochaj si臋 i poznaj ja na nowo! To pewnie zajebista kobitka! Ehhhhhh.... odanga偶uj si臋 z tego g艂upstwa, w kt贸re wpadasz...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tokay
OK.w takim razie co z pociagiem fizycznym np tylko prosze traktujcie to powaznie a nie z gory jak chec "przelecenia" jej.Pojawia sie nagle i jest trudny do opanowania...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
dobrze m贸wisz kabareciarz, polac Ci w贸dki? trzeba faceta przekona膰, 偶e 偶ona to jest 偶ona!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
ja stawiam w swoim ma艂偶enstwie na szczero艣膰! Kurde co艣 musi by膰 nie tak, je艣li angazujesz si臋 w co艣 pozama艂ze艅skiego, jakis deficyt, przesyt, niedosyt? znajd藕 to, nazwij to czego Ci brakuje... i mo偶e wtedy rozmowa z 偶on膮? Nic o niej nie piszesz, jaka jest. A tymczasem fiuta na supe艂 zwi膮偶. Wiesz pewnie, ze jak z nia si臋 prze艣pisz, to ju偶 wpadniesz jak 艣liwa w kompot!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tiruriririririririririiiririri
Lepiej zerwij z ni膮 kontakt...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
ehhhh.... a jak d艂ugo po 艣lubie jeste艣cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tokay
jest jeszce cos mam kochanego wpsanialego syna mam 21 lat zaczyma kariere w teatrze nie wiedzialem nawet ze tak bede potrafil kochac dziecko i tak jako chlopak dbac o nie zona jest wspaniala matka niestety zona nie ... wciaz pomimo dobrobytu i to latwo przychodzacego jest niezadowolona i stra sie udowndic swojej rodzinie ze dobrze sie nam powodzi i ze bedzie zadzic mna....sam napewno nie ejstem idealny ale i uczuciowo duchowo i materialnie daje jej wszystko ... jest jeszce problem ja jestemz miasta ona z wioski i przeszkadza jej amtce i jej ze jestemy tylko po cywilnym ..ja do kociola nie chodze.Nie pdoba sie jje moje studia na aktorskiej praca w teatrze itd ale sa dni ze jest normalna i akceptuje pewne rzeczy natomiast z dziewczyna szwagra dogaduje sie swietnie wprost idealnie chyba ze to tylko zludzenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
je偶eli to nie podszyw wredny, to szczerze powiem, 偶e sytuacja jest pokomplikowana. Kurcze, w ma艂偶e艅stwach jest r贸偶nie... po wielu latach cz臋sto pojawiaj膮 si臋 problemy... to, 偶e masz 艣wietny kontakt z t膮 now膮 lask膮, mo偶e by膰 z艂udzeniem, jedynie fascynacj膮. poza tym - je偶eli ona jest przyjaci贸艂k膮 Twojej 偶ony, to uwa偶aj... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tokay
pisze szczerze tak jak jest ..... ehh tak latwo jest napisac dla mnie mlodego czlowieka ktory rozczarowal sie dopiero po zawarciu zwiazku to szok...kiedys moja zona byla inna :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
po ile macie lat - jeste艣cie po 40. ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tokay
20 niepelne 21

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
ludzie w zwi膮zkach si臋 zmieniaj膮 i nie ejst to bana艂, czy frazes. Nie szukaj na boku, a staraj si臋 wymodelowa膰 swoj膮 rzeczywisto艣膰, czyli MA艁呕E艃STWO ZE SWOJ膭 呕ON膭! pogadaj z ni膮! mo偶e w Waszym zwi膮zku szwankuje komunikacja? Trudno jest rozmawia膰 i m贸wi膰 o rzezcach trudnych, ale warto!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
aha.... mysla艂am, 偶e to Tw贸j syn ma ju偶 21 lat... ;) matko, jeste艣 strasznie m艂ody, stary! ca艂e 偶ycie przed Tob膮 i ca艂y kawa艂 ma艂偶e艅stwa przed Tob膮! Kurcze, nie spartol tego wszystkiego! mysla艂am, 偶e Wasze problemy w zwi膮zku, to problemy 40-latk贸w! Wam si臋 uda!!!! hej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tokay
pomocy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
POGADAJ Z 呕ON膭!!!! jak tzreba, to id藕cie na terapi臋! zainwestuj w to uczucie, w ten zwi膮zek. i szczero艣膰, szczero艣膰- nak艂aniaj j膮 do szczero艣ci i Ty b膮d藕 z ni膮 szczery! no tyle mog臋 odpisa膰 na Twoje "pomocy"

Udost臋pnij ten post

Ja tam jestem kabareciarz-abstynent z reszt膮 po pijanemu nie ma co gada膰 o sprawach zwi膮zk贸w W sumie skoro masz 21 lat i masz 偶on臋, to zastan贸w si臋, czy si臋 za wcze艣nie nie hajtn膮艂e艣. Mo偶e potrzebujecie paru chwil samotno艣ci. W wieku 21 lat, nawet je艣li si臋 ma dziewczyn臋, przewa偶nie nie mieszka si臋 z ni膮 (a po co ma pozna膰 nasze wady), wtedy ma si臋 w艂asn膮 przestrze艅, zainteresowania itd. Mo偶e tego Wam brakuje. W og贸le powinno si臋 hajta膰 ok. 35 roku 偶ycia, bo wcze艣niej r贸偶ne g艂upoty do g艂owy przychodz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
i pami臋taj - fiut na supe艂!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tokay
piekny tekst pod twoim komentarzem ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
tak, tak Romantyku, rozpozna艂am!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
niemo偶liwe Romantyku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
tokay! wake up! ja zaraz id臋 spa膰, wi臋c ju偶 nie popisze zbyt du偶o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tokay
ja tezx od rana mam proby do spektaklu a na 12 jestem umowiony na obiad z NI膭 ... przyjedzie specalnie do miatsa... ehh ale dzieki pomogla mi rozmowa z wami trohe bardziej gryze siez e sona teraz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
to cze艣膰 wszystkim! Tokay - 偶ycz臋 cudownych chwil w Twoim ma艂偶e艅stwie! A szczerze m贸wi膮c ta dziewczyna szwagra je艣li nie ma skrupu艂贸w spotyka膰 si臋 z 偶onatym, to....... dopisz sobie! nara! Id臋 si臋 wtuli膰 w m臋偶a!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
nie nam贸wimy Ci臋, aby艣 si臋 nie spotka艂 z t膮 lask膮, ale pomy艣l o swojej 偶onie, jak moze czu膰 si臋 dopieszczona??? kiedy ty lecisz na obiad z kim艣 innym... niefajne to, nie chc臋 Ci臋 ocenia膰, ani tej twojej dziuni, ale wpierdalasz si臋 ch艂opie w straszne g贸wno! mam nadziej臋, 偶e b臋dziesz spa艂 藕le, bo b臋dziesz my艣la艂 jak tu tej nowej poweidziec, 偶e wybierasz 偶on臋 i si臋 z nia na obiedzie nie spotkasz - bo an obiad to ty swoj,a 偶on臋 porywasz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polatyna
hehee :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy to w og贸le ma jakies znacz
nie藕le si臋 dziewczyno,zaanga偶owa艂a艣 w porady, ale to nic nie da. i tak zer偶nie t臋 lask臋 na tysi膮ce sposob贸w... niesttey tacy s膮 faceci... prosi o pomoc, a juz dzi艣 idzie z tym kurwiszonem na obiad. prestensje o zniszczenie ma艂偶e艅stwa miej do siebie, chujku!! i 偶eby艣 dzi艣 pomyli艂 si臋 w swojej roli na przedstawieniu w teatrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy to w og贸le ma jakies znacz
ci艣nienie skacze jak si臋 czyta takie opowie艣ci takich chuj贸 zdradzieckich jak ty.... ty miernoto, 偶onka si臋 znudzi艂a? trzeba now膮 sobie zmnale藕膰...? niedojrza艂y g贸wniarz!!!! Idzie na obiad z inna, a 偶onka pewnie obiad jeszcze dla Ciebie przyszykowa艂a... chuju!

Udost臋pnij ten post