Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sieeee

Krwawienie po stosunku

Polecane posty

Gość boje sieeee

Witam drogie kobietki od jakiegos czasu zauwazylam ze dosyc mocno krwawie po stosunku, mam dosc duza ilosc sluzu duzo wieksza niz kiedykolwiek, w czsie stosunku odczuwam bole w dolnej partii brzucha. Jestm umowiona na wizyte ale moze cos wczesniej sie dowiem? Moze ktos pomoze co to moze byc? Dodam ze jestem po porodzie prawie 3 lata pozdrawiam

coś się dzieje w pochwie, jakaś podrażniana zmiana krwawi. takie zmiany narastają powoli. może to być polip lub nadżerka (raczej obstawiam nadżerkę). kiedy ostatnio byłaś u ginekologa? jeśli się chodzi regularnie, to później takie kwiatki nie wychodzą :/

Gość boje sieeee
Dzieki za odpowiedzi W trakcie stosunku odczuwam bolesne uklucia w dolnej partii brzucha a po jest taka brunatna krew tzn nie taka krwisto czerwona.

Gość boje sieeee
Jestem juz umowiona na wizyte ale chcialam tylko spytac co moze to byc ewentualnie

Gość motylek12
Miałam to samo zapalenie przydatków naprzód leczenie antybiotykiem a potem szpital niestety

Gość ja tez krwawie ale
nie mam zadnych innych objawow. Ani sluzu zadnego, ani bol. Nie umawiam sie do ginekologa z tego powodu bo w sumie co powiem? No ewentualnie ze na kontrole. Ale tak to nic mi nie dolega na codzien.

Gość motylek12
też tak u mnie było buli żadnych ale za długo zwlekałam z wizytą u lekarza i wtedy bule brzucha były okropne