Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scania

Poznam ciepla dziewczyne gotowa wyjechac na stale do Szwecji

Polecane posty

Do uslyszenia:-) Dla tych dziewczyn ktore zastanawiaja sie nad napisaniem maila powiem jedno: Smialo nie ugryzie:-) Milego dnia;-)

Gość Malmo 28
...biegnę na próbę......:-D :-D A tak na marginesie......wiecej życia dziewczyny !!!! Niestety taka jest prawda i takie jest zycie ;-)) Kazdy człowiek musi miec w sobie ciekawosc zycia......no bo trzeba tez zrozumiec scania.......spotka sie z jakas panienką a tamta zapomni mu powiedziec,że ostatnio przytyla 20 kg.i wazy teraz 80. Nie kazdy lubi niespodzianki ;-)) A co Was tak oburza podawanie swoich wymiarow :-)) Gorzej by bylo ...jak by swoje wymiary zaczał podawac scania ;-)) no pewnie nie jedna by sie czula zazenowana,zreszta ja też.wiecej dystansu do siebie i zycia.....podobno jestescie mlode.....a ja uwielbiam wiatr...wtedy wiem,ze żyje..... 👄

Gość Malmo 28
Jestem cała naturalna...jak z bawelny.;-)) Ale podobno,natura bardzo ładnie mnie wyposażyła.......:-))

Gość odpowiedz na pożegnanie
nie piszcie dziewczyny, nie podawajcie adresów gostki ze Skadynawii bardzo lubią ostatnio zaliczać w Polsce- w trakcie odwiedzania rodzin albo załatwiania służbowych spraw - naiwne babeczki to chyba już jakaś nowa moda u tych północnych, lodowatych w sercach emigrantach lub dziedziach emigrantów co wyjazd to kilka zaliczeń nie myślcie, że to szukanie żony lub przyjaciółki na dłużej to zwykła perfidna gra Waszymi uczuciami

sorki - dzieciach emigrantów

Gość na erotycznym
był taki sam watek stosunkowo niedawno. jedna z kobiet tam piszących pod nickiem bodajeze "taka co nature detektywa ma" odkryła że autor sam siebie prowokuje pisząc na topiku pod innym nickiem.

Gość Malmo 28
Nie wiem,czy to jest prowokacja,czy nie.Wiem jedno,ze ktos jest nie sprawiedliwy w ocenach...dzieci emigrantow.Sama jestem takim dzieckiem.Mam brata...to jest fantastyczny chlopak i ma wiekszosc kolegow ..takich jak on.My nie siedzimy z załozonymi rekami i moj brat ,nie wyczekuje momentu aby wybrac sie do Polski i oszukac jakas dziewczyne.Co z tego,ze moja matka jest Polką a ojciec Szwedem.Tanczę i spiewam w zespole ludowym i moj brat też---reprezentuje polonie szwedzka i moja mama jest z nas bardzo dumna.Trzeba cos wiedziec na temat takich ludzi i dopiero wydawac opinie.Zrobilo mi sie troche smutno.....moge sie czuć szwedką..bo mam ojca Szweda.Ale ja też sie chce czuć Polka...bo mam mame polke.Takimi ocenami ,tylko podcinacie skrzydla mlodym ludzia ...takim jak ja,moj brat.......Ale mam to gdzies....mam swoje zdanie na temat takich ludzi :-P

Gość kkkkkoeli
Malmo a ty zamniast świrować te swoje krakowiaki rusz krokiem poloneza po słownik i dopiero wtedy się wypowiadaj please

Gość Malmo 28
Jestem dumna ze znajomosci j. polskiego.Ciekawa jestem...jak bys sie urodzila głupia istoto w innym ktaju a jezyka swojej matki ..uczyłabys sie dodatkowo......jak bys teraz pisala. Widocznie sama jestes nie douczona.nawet jak robie błedy---to powinnam być usprawiedliwiona.A słownik tobie by sie przydal albo jakis poradnik ...dobrego wychowania --prostaku jeden.Jednak nic z tego nie zrozumiales człowieku.Co zazdroscisz mi krakowiaka.....pewnie w życiu go nie zatańczyłes...ale krytykowac Cie nie bedę ;-))

dużo wiem dlatego to napisałam... a Ty dziecko wróć sobie na salę i zatańcz z bratem... ostrzegam naiwne kobiety, bo wiem, że takie zaliczanie Polek staje się modą... nie obrażam dzieci emigrantów... ale jaja!!! jeżeli ktoś chce niech zalicza, jeżeli ktoś chce tańczyć, niech tańczy otwórz szerzej panno oczy i przestań wierzyć, że świat jest słodziutką bajką mam nadzieję, że nie ubabrzesz się w gównie życia... a jeżeli któraś panna naiwniaczka uwierzy w wielką miłość z emigrantem odwiedzającym kraj... w miłość po kilku mailach i jednej nocce, to już jej problem...

Gość Luśka W.
Malmo, ustawiłaś sobie system na język polski? Bo widzę, ze masz możliwość używania polskich znaków diakrytycznych. A jeżli tak to jak wtedy piszesz w języku szwedzkim. I jeszcze coś, jak na osobę wychowaną poza Polską Twój język polski jest wręcz za dobry :D

Gość Luśka W.
PS. dla jasności, nie wierzę, ze byłabyś w stanie pisać tak dobrze po polsku, gdybyś całe życie spędziła w Szwecji. No chyba, że jesteś z nim związana zawodowo. Plus ta wpadka ze znakami diakrytycznymi :P

Gość ona raczej nie zna szwedzkiego

Gość Luśka W.
Oj, tak od razu musisz psuć pole, które zostawiłam dla domyślności czytelników :P

Gość Malmo 28
Hihihihih I tak żle i tak niedobrze.Albo za duzo błędów.....albo za dobrze pisze. Tak jeden komputer mam ustawiony na te znaki--to jest komputer mojej mamy.To własnie jest --mój dodatkowy trening. Widzisz są na świecie ludzie którzy wierza we wszystko co sie im powie......i są ludzie ktorzy w nic nie wierzą.Ty nalezysz do tej drugiej grupy.Ale uwierz mi ---nieraz moze byc nieprawdopodobne---ale prawdziwe. Teraz naprawde biegnę,bo sie spóznie. Pozdrawiam. Ps.A Polonia wcale nie jest taka lodowata.Mamy też gorace serca :-D

Gość Luśka W.
Malmo, żeby tak dobrze radzić sobie z deklinacją i koniugacją musiałabyś używać języka polskiego jako pierwszego. Atak na pewno nie jest. :) Za to jak na Polkę to za dużo błędów ortograficznych, powinnaś się wstydzić ;-)

Gość chetna brunetka
Luśka W. -kretynka jestes i pojecia nie masz.Moj partner mieszka w PL od 10lat a pisze lepiej niz niejeden polak tutaj na kafe.Nie wazne czy wierze w to Malmo mieszka w Szwecji czy tez nie, chodzi o sam fakt, nie trzeba byc polakiem zeby dobrze pisac po polsku i znac jezyk polski! Jesli chodzi o to zaliczanie panienek przez emigrantow, to co w zwiazku z tym??Moze ja chce byc zaliczona przez takiego emigranta??:D Luśka W. Kto Ci imie wybral??:D

Gość chetna brunetka
w to ze Malmo...;) Ex partner.

Gość chetna brunetka
juleczka71 -a tak w ogole jesli juz chodzi o ta pisownie to KLOTNIE, a nie klutnie;)

Gość Błękitnooka
Brak męskiego towarzystwa 🌻

Gość kredka83
przeczytalam cale topic i powiem wam dziewczyny ze scania wydaje sie naprawde milym facetem po przejsciach, a ze ciekawym jak wygladacie to naturalne tez bylabym ciekawa na jego miejscu. Do scania a poszukujesz dziewczyny tylko z Polski???

Gość chetna brunetka
[ ] w srodku piszesz slowo kwiat [ ] usta piszesz bedzie buziak

Gość chetna brunetka
:classic_cool: [ ] cool piszesz 🖐️ [ ] czesc piszesz Jesli masz pytania pomoge Ci chetnie:)