Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nici198010

Kto rodzil w Lublinie?

Polecane posty

Gość anuleczek
Aneta jak chcesz dowiedzieć się coś o lekarzach z Jaczewskiego to napisz do mnie maila :) nie miałam kontaktu z wieloma ale o niektórych się nasłuchałam tego lub owego. a jak chcecie się czegoś dowiedzieć o konkretnych lekarzach to polecam stronę http://www.znanylekarz.pl/ - tutaj jest wiele opinii

Gość do anuleczek
jeśli masz jakieś negatywne doświadczenia to powiedz nam, ostrzegajmy się nawzajem

Gość anuleczek
Ja osobiście nie doświadczyłam bardzo przykrego traktowania. Moja koleżanka trafiła na izbie na niejakiego dr Wójcika?! ponoć bardzo nieprzyjemny i niedelikatny w czasie badania!! a z lekarzy o których lepiej się wypowiadały dziewczyny to: dr Marciniak - chociaż mi wydała się nieprzyjemna (ponoć bardzo mila dla swoich pacjentek); dr Michalak - zaganiana (pani ordynator traktu porodowego), ma dużo pacjentek, ale ponoć dobra. Mnie przyjmowała do szpitala i chociaż nie byłam jej pacjentką to potraktowała mnie w porządku i co ważne kojarzyła nawet jak leżałam na noworodkach z córcią. Ale podczas badanie nie była zbyt delikatna - na ile tak było a na ile to było moje odczucie to nie wiem (bo pod koniec ciąży szyjka jest dużo wrażliwsza i badania mogą być czasem bolesne); dr Zych - koleżanka do niego chodziła i nie wypowiadała się o nim źle; dr Bartosiewicz - fajny i dowcipny lekarz; a ja chodziłam do dr Grzechnika - na początku wydał mi się oschły i mało informacji udzielał, ale przy kolejnych wizytach się to zmieniło, zawsze był miły i delikatny i miał czas dla pacjentek; było tam jeszcze kilku miłych lekarzy ale niestety nazwisk nie pamiętam