Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nici198010

Kto rodzil w Lublinie?

Polecane posty

Mam pytanie,kto rodzil w szpitalu na Alejach Krasnickich,albo na Jaczewskiego w Lublinie i jakie macie na ten temat opinie?

Gość juliaka
tez jestem ciekawa.

Gość juliaka
Aneta a Ty nad którym szpitalem sie zastanawiałaś? ja jestem w 16 tc i tez mam ten problem. Moje wszystkie znajome rodzily na lubartowskiej (sa bardzo zadowolone) ale w internecie nie ma dobrych opinii o tym szpitalu...

dziewczyny, ja zamierzam rodzic na Staszica. Moj lekarz tam pracuje i w sumie to nigdy nie bralam pod uwage innego szpitala.

Gość juliaka
Modliszka a w ktorym tygodniu jestes?

Gość juliaka
a gdzie chodzisz na USG?

Gość juliaka
Fajnie Ci... już 21 tc. :) Pewnie znasz już płeć...

Gość juliaka
a ile wczesniej sie rejestrujesz? czy usg masz robione na kazdej wizycie?

czas szybko leci:) Znam - dziewczynka:) A Ty chodzisz prywatnie do lekarza? Moze zapytaj sie wlasnie swojego lekarza prowadzacego o warunki w szpitalu gdzie pracuje.

nie, wizyta jest oddzielnie i usg tez. Akurat do tego lekarza co ja chodze sa tlumy ludzi, wiec musze sie rejestrowac jakies 2-3 tyg wczesniej. Jak do tej pory mialam 2 razy usg- w 12 i 20 tyg.

Gość juliaka
no wlasnie mi został polecony lek. z Lubartowskiej... tylko nie jestem jeszcze przekonana gdzie chce rodzic :( No to SERDECZNIE GRATULUJE CÓRECZKI :D

Gość juliaka
a robiłaś usg 4d?

dziekuje:) jesli masz poleconego lekarza z lubartowskiej, to polowa sukcesu. Umow sie na wizyte i o wszystko wypytaj.

Gość juliaka
a jak Twoja niunia? bardzo szaleje w brzuszku? ;)

powoli sie rozkreca:D Ma juz swoje pory aktywnosci, ok 22 wieczorem:D Ale i w ciagu dnia coraz czesciej sie odzywa:D

Gość mamajakmama
Hej.Ja rodziłam w Lublinie,na Jaczewskiego.Wspomnienia mam dobre,spodziewałam się że będzie gorzej.Trafiłam na młodą połozną,ale w sumie personel bardzo miły tam jest.W czasie ciąży miałam mnóstwo problemów i praktycznie trafiałam na oddział co miesiąc i muszę przyznać,że fachowo się mną zajęli.

Gość juliaka
:) to Ci nie daje spać ;)

Gość Nena24
słyszałam ze na Kraśnickich jest koszmar :O

Gość juliaka
Słyszałam od koleżanki, która była na praktykach na jaczeskiego, że tam lubią taki nietypowe przypadki... a zwykli ludzie sa odsyłani do innych szpitali... :O

Gość juliaka
ile osób tyle opini... tylko trzeba bedzie dokonac wyboru :O

do juliaka,moja sasiadka rodzila na Staszica i jest b.niezadowolona,wiec ten szpital odpada,kolezanki polecily mi albo Aleje Krasnickie albo Jaczewskiego,ja chyba wybiore Aleje Krasnickie

do mamajakmama,a czy lekarz ktory prowadzil Twoja ciaze tez pracowal na Jaczewskiego?mozesz ewentualnie podac nazwisko i jakies namiary,bo ja musze zmienic lekarza,a poza tym uwazam ze dobrze jest rodzic tam gdzie pracuje lekarz prowadzacy

Gość Iwona....
z Kraśnickich dużo dzieci wychodzi z gronkowcem, weźcie to pod uwagę.

Gość anuleczek
ja rodziłam na Jaczewskiego w październiku. Bardzo jestem zadowolona z opieki, ale fakt faktem jest, że jeśli mają przepełnienie a nie macie lekarza z tamtego szpitala to możecie po prostu zostać odesłane do innego szpitala. Jak leżałam na przedporodowej i czekałam na poród to jednego dnia dziewczyny rodziły raz za razem, położne przechodziły od jednej do drugiej prawie bez przerwy, a na następny dzień z powodu przepełnienia podjęli decyzję że przyjmują tylko nagłe przypadki. Jeśli chodzi o położne na porodówce to są naprawdę bardzo fajne (oczywiście są wyjątki), opieka na noworodkach super!!! no i najlepiej mieć lekarza z tego szpitala!!

dziewczyny a czy mozecie podac jakies namiary na dobrego ginekologa z Jaczewskiego,albo z Lubartowskiej gdzie przyjmuje prywatnie,nr telefonu itd?z gory dziekuje

Gość 11111111111111
moja koleżanka,która pracuje na kraśnickich powiedziała mi,żebym tam nie rodziła,rodziłam na jaczewskiego,ona też,nie pytałam za bardzo dlaczego odradza mi "swój 'szpital ale podobno jezeli chodzi o opiekę nad samym dzieckiem to krasnickie coś nie za bardzo...