Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa kulka

ile wydajecie na miesiąc na mleko modyfikowane i jakie kupujecie

Polecane posty

Gość czekoladowa kulka

ile zjadają wasze dzieci i w jakim są wieku.moja ma 2 mce zjada na raz 120 ml bebiko 1 to wydatek 85 zł na mc/

Gość saasds
ja tez kupuje bebiko tylko ju 2 i wydaje ok 70 na miesiac

Gość czekoladowa kulka
czemu tak tanio? po ile jest u ciebie bebiko

Gość saasds
ok 11 zl , casem trafie na jakas promocje i jest kilka kroszy taniej. a starcza mi 7 paczek na miesiac

Gość saasds
tzn. *groszy, hehe

Gość czekoladowa kulka
a ile zjada na jeden posiłek tego mleka

Gość saasds
oj to naprawde roznie. jedna paczke mam na ok 4-5 dni

Gość saasds
a twoje ile zjada??na ile paczka jedna starcza??

Gość czekoladowa kulka
moja zjada 120 ml na posiłek tego bebiko czyli tak jak jest na opakowaniu i starcza paczka na 4 pełne dni

Gość czekoladowa kulka
a je co 3 godziny średnio. do tego wypija około 200 ml innych płynów typu koperek, rumianek. zapisuje wszystkie posiłki i ilość zeby wiedzieć

Mój synek zjada 150 ml, 5 razy na dobę, więc opakowanie mleczka starcza na 3,5 dnia. Miesięcznie wychodzi 8,5 opakowania po 10,90 zł. za opakowanie, co daje 93 zł. miesięcznie.

Gość czekoladowa kulka
aha 6 posiłków wychodzi na dzień

Gość arunia82
ja karmie Bebilonem Comfort dziecko ma 8 mies je 3 x180ml i do tego 150ml do kaszki idzie mi ok dwóch opakowań tygodniowo jedna 20zł wiec ok 160 zł wydaje. Zastanawiam sie czy nie przejsc na Bebiko bo cena zawrotna. Kiedys mona niunia miał zaparcia ztąd teb Bebilon Comfort ale teraz juz nie ma i je własciwie wszystko ale mleko bardzo lubi. Nie wiem czy zmienac czy nie zeby zaparcia znów nie wróciły. Ale kasy idzie duzoo a do tego słoiczki, zupki , deserki pampersy. Masakra:(( Myślałam o gotowaniu zupek zeby nieco zaoszczędzić ale lekarka cały czas mi trąbi ze trzeba miec sprawdzone warzywa a nie z marketu a ja nie mam skąd takich wziąc.

Gość czekoladowa kulka
sprubuj te bebiko moze nie bedzie miec zaparć, wiesz ja zmieniłam z nana1 na bebiko 1 bo nie robiła kupy tydzień a od nadmiaru żelaza sa zaparcia więc zmieniłam sama i jest oki, podawaj duzo picia rumianek koper z glukozą bo ci nie wypije a to spowoduje wiaterki i dobre trawienie przynajmniej to u mnie działa, bebiko ma błonnik w sobie i uważam ze jest lepsze niz nan1

Gość Jaaaakaaa
moje dziecko je bebilon jedno pudelko ma na niecały tydzien :( czyli wychodzi 5 pudełek an meisiac po 40 zł to jest 200zł :(:( troche duzo ale niestety innego mleka nei toleruje

Gość czekoladowa kulka
kurde czemu tak mleko kosztuje drogo

Gość nestle.
a miesiecznie jakieś 70 zł mam półtorarocznego synka

do roku kupowąłm Nan Active jedna puszka ok 18 zł ile szło nie wiem bo kupowąłm raz w miesciocu 10 puszek zawsze musiałam miec spory zapas

Do 6 miesiąca schodziło mnóstwo i mleka i kaski :) Bo wiadomo dziecko było tylko na mleku.Miesięcznie schodziło nam 8-9 kartonów.Każdy po ok 15 zł.

Gość dddddddddddiuyt
moje piło enfamil ok 25 zł za puszkę,tak ok 10 puszek miesięcznie.Przez pół roku.Potem bebilon trochę tańszy

U nas do 4 miesiąca schodziło dużo mleka, na dodatek mały pił NAN active czyli około 20 zł puszka. Tygodniowo pił około 2 puszki, czyli wychodziło kjakieś 160 zł miesięcznie. Od momentu kiedy jest na bebiku 2 płacę około 10 zł za pudełko. A to starcza nam nawet na 5-6 dni. Czyli około 5-6 pudełek miesięcznie, czyli 60 zł. Ale do tego dochodzą kaszki, desery, obiady gotuje sama.

Gość upupupupu

Gość upupupupu8989