Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyciskarka

wstydliwy/obrzydliwy problem

Polecane posty

Gość wyciskarka

no wiec mam taki problem, o ktorym nikomu nie mowie bo sie wstydze. to co robie jest obrzydliwe, mianowicie: od lat 8-9 wyciskam przedramiona, piersi, sutki. wyskakuje z nich takie cos biale, nie wiem skad to sie bierze bo skora jest przedtem gladka, a jak nacisne na nia w sposob taki jaks sie wyciska pryszcza to wlasnie to biale wychodzi. wiem ze to ochydne, ale co to jest? jest nad piersiami, pod piersiami, przedramionach. zaznacze, ze tego nie widac na zewnarz, kiedys to jakos odkrylam. czy ktos tak tez ma?

Gość wyciskarka
nikt mi nie odpowie? :(

Gość doriana white
To dermatillomania. Po prostu musisz się powstrzymywać, bo zniszczysz sobie skórę i pozostaną Ci paskudne blizny.

ja mam jedno takie miejsce pod pacha..kiedys stamtad wypapralam ogromnego,bialego parcha...tez nie widac,ale jak nacisne to biale wychodzi...jak mi sie czasem przypomni to wycisne...ja bym radzila isc do dermatologa...moze cos poradzi...to pewnie zwykly łój czy cos

Gość wyciskarka
male blizny juz niestety mam. ale skad sie to bierze? jak juz pisalam, golym okiem tego nie widac, dopiero jak nacisne! i wtedy juz nie moge przestac i gdziekolwiek wyciska to to wychodzi!!!

Gość fuujka
Kur...tez takie cos mam,tyle ze ja to mam tez na calych udach i wlasnie uda najgorzej wyciskam....niby skora wydaje sie gladka,ale zawsze znajduje jakies male miejsca z ktorych wylaz zawsze te male biale robaki...ochyda tez nie wiem jak sie tego pozbyc,robie to juz od kilku lat,zawsze jak jestem sama w domu,potem sie wstydze pokazac mezowi,bo zostaja po tym takie czerwone ranki,ale one sie dosc szybko goja...eh...:/

Gość wyciskarka
no wiec co to sa te biale "robaki"?????

Gość wyciskarka
up

Gość dryfuje
to male robaczki zwane pigmantisius Wiele osob to ma

Gość 31 stycznia
a czy to nie są poprostu wągry? Ja też czasami wyciskam, jak zobacze na skórze taki czarny punkcik, to wtedy wychodzi takie cos białe. Ale to chyba są wągry?