Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaaajestem

napisz mi 3 słowa o sobie ktore w pełni okreslaja twoj wyglad

Polecane posty

Oh tam czepiacie się Wyobraźcie sobie, że Vampire wkłada nieco węższe jeansy, jakiś długi szary sweter i już cacy:) ten podkoszulek i koszula w krate zakłócają percepcję:)

Gość Mimimimi
Niska zadbana czarnula. A co do tego chlopaka - to prawda ostatnio wysmiewal sie z jakiegos prawiczka a sam tak wyglada ;)

Gość wrożka co spadła z łóżka
chyba poniżej przeciętnej

Potwierdzam Lifek jest paskudny a wiec pasuje tylko do grubej starej i brzydkiej...czyli do mnie:classic_cool: a Ty wiara dalej szukasz:O:P? zmykam

halo, halo, z tego co sie orientuje, to nie wszyscy sa tutaj prawiczkami i pasztetami ;p poza tym 'pasztetowatosc' to rzecz względna ;)

Gość a ja Wam powiem ze
Vampire jest calkiem calkiem przystojniakiem :D Moj byly, ktory zostal misterem mial podoby typ urody. Moja rada Vampirku...szkla kontaktowe, troszke opalenizny, inna fryzura, inny styl ubierania i BIORE CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

" halo, halo, z tego co sie orientuje, to nie wszyscy sa tutaj prawiczkami i pasztetami ;p poza tym 'pasztetowatosc' to rzecz względna " Faktycznie kilka tu zbłądziło. :classic_cool:🖐️ " Niestety nie mam Chwilowo odpoczywam od facetów i zajmuje się oczyszczaniem duszy" Oczyszczaniem duszy z czego? :classic_cool:🖐️ No niby coś pisałaś, chyba że masz półroczną abstynencje. :classic_cool:🖐️

a tam, zaraz zbładzilo ;p taki 'pasztet' jak ja musi jakos sie rozerwac po lekcjach i spedzic chwilke na niewymagajacym myslenia zajeciu ;p

Gość rosiaktotti djpeja 666
mefistofeles, belzebub i satan

" a tam, zaraz zbładzilo ;p taki 'pasztet' jak ja musi jakos sie rozerwac po lekcjach i spedzic chwilke na niewymagajacym myslenia zajeciu ;p" Skąd wiesz, że miałem na myśli Ciebie, jako jedną z błądzących? :P:classic_cool:🖐️

w sumie zalezy, co miales na mysli mowiac 'kilka zbladzilo'. myslalm, ze chodzi Ci o te grupe nieszczesnych pasztetow, ktore nie maja innych perspektyw na zycie, niz Kafe ;p

"Nie powstrzymuje się , to bardziej w myśl zasady o "szanowaniu się" Nie jest źle Prawiczku , da się przeżyć Są w życiu i inne ciekawe zajęcia" Chcesz przez to powiedzieć, że wcześniej się nie szanowałaś? 😭 oby kropka tego nie czytał. :P🖐️ Mnie to piszesz? Ja chyba muszę coś o tym wiedzieć, gdyby było inaczej to już dawno powinienem sie powiesić. :classic_cool:🖐️

ja poki co tez nie mam innych perspektyw:P jeszcze nie zadzwonili, a wczoraj cv poslalam:O ile mam czekac?:O

"w sumie zalezy, co miales na mysli mowiac 'kilka zbladzilo'. myslalm, ze chodzi Ci o te grupe nieszczesnych pasztetow, ktore nie maja innych perspektyw na zycie, niz Kafe ;p " Miałem na myśli kilka ślicznych dziewczyn, które tu trafiły między pasztety, staraczki i ciężarówy. :classic_cool:🖐️

ja poki co tez nie mam innych perspektyw:P jeszcze nie zadzwonili, a wczoraj cv poslalam:O ile mam czekac?:O

ja mam przed soba mature do zdania :D wiec oczekiwania na telefon i wysylanie CV bedzie mnie czekało za kilka lat. wtedy nadal bede pisac na Kafe ;p

" ja poki co tez nie mam innych perspektyw jeszcze nie zadzwonili, a wczoraj cv poslalam ile mam czekac?" jaja sobie robisz? Ja posyłam tego gówna od cholery i tylko raz zadzwonili i nie przyjęli. :o:D🖐️

co Wy macie do tych staraczek :D niech sobie siedza na swoich topikach i dzielą się przezyciami :P