Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaaajestem

napisz mi 3 słowa o sobie ktore w pełni okreslaja twoj wyglad

Polecane posty

prawiczek my zapewne ,,kapke'' sie roznimy, chodzi mi o to, ze studia zaczynam od pazdziernika:)

"co Wy macie do tych staraczek niech sobie siedza na swoich topikach i dzielą się przezyciami " Zeby to jeden topic byl...to prawie jak egipskie plagi :classic_cool:🖐️

" Szanowałam ,ale..jakby o powiedzieć...zbyt pochopnie oceniałam relacje łączące mnie z mężczyznami.W każdym razie uważam się za osobę pożądną Chociaż na Kafe ciężko grzeszyć" Pamiętam, wyżalałaś się chyba w walentynkowy wieczór. :classic_cool:🖐️ Grzeszyć można, niektórzy to nawet w pary się tu łączą. :o🖐️

wygladasz na starsza. a ja glupia zrobilam sobie rok wolnego od wszystkiego i dostaje pierdolca:O

" prawiczek my zapewne ,,kapke'' sie roznimy, chodzi mi o to, ze studia zaczynam od pazdziernika" Tym gorzej dla Ciebie. :P🖐️ Do staraczek nic nie mamy, po prostu zazdrościmy im fasolek i bejbikodziurek. :classic_cool:🖐️

no ja tez chcialam rok wolnego zrobic, ale wszyscy odradzaja... na starsza? kurde, a wszyscy mowia, ze wygladam na 15 lat :P

ja tez odradzam, zabunkrujesz sie, bedziesz pic jesc, a program tv bedziesz znala jak tabliczke mnozenia, oprocz tego uzaleznisz sie od kafe;)

a skad jestes? ja pracowalam w wakacje w lodziarni. w sumie zwolnilam sie na wlasne zyczenie, bo darej moglabym tam w weekendy dorabiac..

";D jak mnie qrwa nawet do marketu nie wezma...nie moge o tym myslec" Spoko, do Biedronki się pewnie dostaniesz. :P🖐️ Ale to tak jak 2 etaty przy jednym płatnym i to kiepsko. :P🖐️

Aleś ją pocieszył :P! TV nie ogladam, ale od Kafe bym sie mogla w sumie uzaleznic.. Musze zaczac terapie odwykowa :P

na szczescie unas nie ma biedronki w okolicy, ha! ale mam szanse zostac DINOdałnem, zeby tylko odzwonili:P

" Aleś ją pocieszył ! TV nie ogladam, ale od Kafe bym sie mogla w sumie uzaleznic.. Musze zaczac terapie odwykowa " Odwyk typowego użytkownika tego forum polega na udzielaniu się pod pomarańczowm nickiem z dopiskiem "na odwyku" :D:classic_cool:🖐️

DINOdałnem? Co to za robota xD? nie no, myslalam raczej o schowaniu laptopa,a nie zmienianiu sie w pomarancze ;p ok, opuszczam zacne towarzystwo, RTG mnie czeka, heh.. :/

takie duze miasto a takie zacofane:P:P a u nas w pierdziejewie sa, nawet dwa:)

Gość rosiaktotti djpeja 666
taurus piskus stratos!!!!!!!!!!!!!

sorki ze się nie odzywalem:P ale praca niestety:P hmmm już pisałem że mam w nosie co ini pisza o moim wyglądzie:P:P:P jestem jaki jestem i podobac się nie muszę:P:P i nie wyśmiewałem się z rzadnego prawiczka (no napewno nie z jego wyglądu:P:P) ludzie nanosilem się kaszy i makaronu mam dośc padam - dajcie kawy:P i dlonie mam małe taka już artystyczna natura:P ( zapomijcie żadnej siłki nie bedzie:P)