Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shhh

PRZEDLUZANIE WLOSOW TASMA,

Polecane posty

Witam wszystkich, po ostatniej wizycie u fryzjera zaciekawilo mnie przedluzanie wlosow, chodzi mi glownie o metoda tasmowa, nie wiem jak sie dokladnie nazywa, aczkolwiek juz od kilku lat marza mi sie dlugie kosmyki, a moje hm...coz moge powiedziec rozjasniasz prostownica farby...nigdy sie nie doczekam wymarzonej dlugosci.Aktualnie mam sredni blond z niewidocznymi pasemkami, fakt mam zniszczone i slabe ale nie sa tez najgorsze jakie mozna sobie wyobrazic. Zalozylam ten temat zeby zasiegnac waszej opini gdyz obecnie mieszkam za granica i szczerze to nie do konca rozumiem na czym polega ta metoda gdyz wytlumaczylo mi to pani w obcym jezyku. Planuje wybrac sie na zabieg juz za tydzien. Chcialabym wiedziec czy sa rozne typy tej metody, jak sie ja wykonuje, moze ktos zna jakis link do filmikow, i z jakich wlosow sie przedluza ta metoda gdyz w salonie powiedziano mi ze z naturalnych i kosztuje 180 euro.Licze na Wasze rady i opinie na ten temat jestem zdeterminowana i zdecydowana buziaki

i jeszcze jaki wplyw ta metoda wywiera na moje wlasne wlosy i czy trudno zdjac pozniej te wlosy