Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olka35

Do zdradzanych kobiet

Polecane posty

Powiedzcie mi dziewczyny taką rzecz. Zdradził Was mąż. Zostałyscie z nim bo przepraszał, bo coś tam... nieważne. Po ilu miesiącach, latach... znowu was zdradził? Mnie też zdradził i mam znowu obawy :-(

Hej!!! Ratunku! Nie ma tu takiej dziewczyny, kobiety, zony???

Gość fdgfg
hmm nie wiem czy mogę moją sytuację przyrównywać do Twojej ale mój facet "zdradzał mnie" w internecie, tzn jak nie widzielismy sie dłuzej i nie mial seksu to wchodził na erotyczne czaty itp, miał kilka znajomych internetowych z którymi (delikatnie mówiąc) flirtował była awantura itp zostawiłam go ale wróciliśmy do siebie teraz mieszkamy razem,jest nam dobrze i od 1,5 roku jestem pewna, że tego nie robił mysle, ze Twój facet mógł popełnić 1 błąd (ważne tez czy zrobil to raz i z przypadkować kobietą czy miał romans-długotrwały i coś do niej czuł myślę, że jedna szans należy się każdemu jak drugi raz zaiwedzie, wtedy daj sobie z nim spokoj

Moje zdanie: można wybaczyć raz i dać szansę, ale nie drugi, bo już się nie zmieni

Ale ja pytałam za jaki czas po I zdradzie znowu to zrobili. Mój miał romans, który trwał 8 miesięcy, moze dłuzej... I znowu jest trochę dziwny...

Romans 8 miesięcy? heh... tego bym nie wybaczyła

ja też. Co innego jeden skok w bok, ale romans hm....kopa w du** i za drzwi

A ja wybaczyłam. Kupilismy dom, przeprowadzilismy sie i znowu cos mi nie gra. IOn twierdzi, ze nie potrafi się przestawic na ten dom :-( Nie wiem. Obiecałam sobie, że następnym razem zaufam intuicji... I staję sie czujna...

Gość ale o co pytasz