Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczescliwa lala

Dlaczego taka jestem??Pomózcie!

Polecane posty

Gość nieszczescliwa lala

Mam prawie 23lata...dobra prace,robie juz mgr :( ale ostatnimi miesiacami jestem ciagle niezadowolona z zycia:( wszytsko mnie drażni,denerwuje,irytuje....jak mnie ktos o cos spyta to potrafie byc niemila.Tak po prostu bez powodu:-O nie wiem co sie ze mna dzieje:( Mowia ze jestem b.ladna,podobam sie facetom...ale obecnie nikogo nie mam:( moze pomyslicie ze sie rozczulam nad soba ale to nie o to chodzi....po prostu chce Was sie poradzic....smutno mi i ciagle zla chodze:(

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
przedwiośnie :)

Gość nieszczescliwa lala
eehhh a jak na wiosne mi sie to nie zmieni:-O

Gość mam to samo...aaaaaa
nie mogę sama ze sobą wytrzymać i zastanawiam się, jak inni moga...myślałam, że to stres sesyjny itp, ale sesja zdana już 3 tyg temu, a ja nawet się tym cieszyć nie potrafie! żałosna ja.

Gość nieszczescliwa lala
NO ja tez mialam stres z sesja:( jeszcze dobil mnie fakt.ze jednego przedmiotu nie zdalam i mam warunek.ale ma tak 20 osob wiec juz sie pogodzilam.ja taki stam mam od paru miesiecy:( najchetniej bym sie polozyla do lozka,nie wstwala,nie chodzila do pracy,szkoly....brak mi sesnu zycia....:(

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
to może Deprim? :)

miałam dokładnie tak samo, zmieniłam otoczenie, studia, miasto. Wszystko nowe i bardzo pociągające. Inaczej nie mogłam się pozbierać. Teraz jest ok to nie ucieczka od problemów, bo problemów nie było, a jednak żyć się nie chciało... spróbuj sportów ekstremalnych, znajdź nową pasję. Wykrzesz z siebie odrobinę entuzjazmu, tyle, żeby spróbować jednej nowej rzeczy. Nie gwarantuję, że pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi, heh ;D

Gość nieszczescliwa lala
wlasnie zrobilam sobie test:( 7/10 wynika z tego ze to juz lekka depresja a nie przedwiosnie:(

Gość kitttkula
może brak faceta?>:D

Gość nieszczescliwa lala
to chyba tez:-O I sexu:-P