Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna42526

nie wiem czy dobrze zrobilam

Polecane posty

Gość niepewna42526

w skrocie...on w zwiazku ,starszy,ja wolna....od lat zakochana w nim...skrycie..on moja miloscia...na gruncie sluzbowym,kolezenskim..od Wigilii zaczal dzwonic codzien...ja zmienilam prace wiec "chcial wiedziec co u mnie"..3 miesiace codziennych telefonow,sygnalow...zero slow o tym ze mysli teskni...a ja zakochana po uszy..pare razy umowil sie ale w ostatniej chwili odwolal..czasem mialam wrazenie ze wie ze nie jest mi obojetny i bawi sie mna...sprawdza moje reakcje nie dajac nic w zamian...wczoraj rozmawialam z nim i powiedzialam ze nie chce juz kontaktowac sie z nim...ze to bez sensu..a dzis bije sie z myslami czy dobrze zrobilam...moze ktos obiektywnie spojrzy na to i powie czy slusznie mam wyrzuty ze zakonczylam to choc nadal tesknie?dodam ze nie mamy po 15 lat tylko gruuuuubo wiecej..

w jakim jest związku? ma żonę, dzieci? Poza tym jakby chciał i tęsknił, to by sie z tobą spotkał a nie wciąż odwoływał te spotkania. Według mnie robi z ciebie idiotkę ale trzyma w rezerwie. Lubi, gdy ktoś za nim wzdycha, to podnosi jego meskie ego.

kluczem jest tutaj to, że "on w związku"- może chcieć, ale się boi, moze ma zbyt wiele do stracenia albo mu sie tylko tak wydaje, cierpliwosci, na pewno sie odezwie

Gość niepewna42526
nie odezwie sie,bo zmienilam numer ....nie wiem czy trzymal mnie w rezerwie,mowil o kolezenstwie a codzien pare razy dziennie wydzwanial...jak to interpretowac...?

a ja zakochana po uszy..pare razy umowil sie ale w ostatniej chwili odwolal. pewnie odwołał bo go zona na zakupy zabrała :P czy dobrze zrobiłas ? BARDZO DOBRZE

Gość niepewna42526
pewnie tak..zupelnie nie potrafie go zrozumiec

to tak jak ja zupełnie nie moge zrozumiec co ty widziałas w takim buraku?:P

Gość maluuuuuuutka
bawil sie Toba:(mialam podobna sytuacje...tyle ze on nie byl w zwiazku...ale z kilkoma na raz sie umawial,pisal slodkie eski itp.a tez kochalam sie w nim jak glupia przez pare lat:( zerwalam znajomosc...powiedzialam co o nim mysle...oczywisice odplacil mi sie tym samym...teksty typu naiwna idiotka,wszytskie jestescie takie same,nigdy nie myslalem o tobie jako o kims z kim moglbym byc:-O tak wiec Moja Droga jesli tez chcesz uslyszec takie slowa jak ja to brnij w to dalej.... Dobrze zrobilas....i pod zadnym pozorem nie odzywaj sie do niego!Ja skonczylam to w pazdzierniku i jestem z tego powodu bardzo zadowolona.Owszem mam chwile kiedy wracaja wspomnienia,tesknie,ale szybko sie \"budze\" i wracam do rzeczywistosci.Szkoda Twojego czasu na takiego niezdecydowanego faceta!!!!Zaslugujesz na kogos lepszego:)

Gość niepewna42526
kto jeszcze cos napisze

Gość niepewna42526
Malutka dziekuje...ja juz raz skonczylam ta znajomosc,ale on odnowil ja po roku i znow sie zaczelo,to bledne kolo,nie prowadzi do niczego..tylko czemu mi zal

jestes zauroczona wirtualnym facetem, daj sobie spokój i rozejrzyj się za kims rzeczywistym

Gość niepewna42526
ja pisalam mu smsy a on..milczal..zero odzewu zero komentarza...

Gość maluuuuuuutka
mi tez bylo zal....uwierz,ale jak sobie przypomne to wszystko ci mi powiedzial co robil...jak traktowal to az mnie skreca z nerwow:-P mam 22lata a on 27:-) tak wiec dziecko do kwadratu z niego.Ten "moj"tez odnawial kontakty...tyle ze tak zazwyczaj co 3tyg.sie odzywal:)potem cisza...i znowu...i tak w kólko...wiele razy obiecywalam sobie,ze to juz koniec,ze sie nie dam...no ale...nie udawalo mi sie....:( ale jak sie raz zawzielam to widzisz trwam do dzis i bardzo dobrze sie czuje bez niego w zyciu:) On oczywiscie zablokowal mnie na nk gg itp.ale mi to wisi:) Nie mam zamiu byc zabawka dla jakiegos lalusia:-P Jesli facetowi naprawde zalezy na dziewcyznie,to bedzie sie staral i dązyl do tego aby z nia byc:) dobrze zrobilas....tylko sie nie łam jak sie odezwie...olej go i tyle!!!Niech poczuje,ze nie jest JEDYNY,ze umies zyc bez niego:)

Gość bardzo
bardzo dobrze zrobiłaś

Gość niepewna42526
dziekuje Wam..tyle ze ja juz dawno mialam 22 lata,jestem duzo starsza on jeszcze wiecej,ja po nieudanym dlugim zwiazku,ciagle zapatrzona w niego,ale coz..gdyby rzeczywoiscie mu zalezalo to mialby choc chwile czasu,ech...pewnie nie raz przyjdzie zwatpienie,ale to koniec...

Gość niepewna42526
tylko nigdy nie zrozumialam o co mu tak naprawde chodzilo

bo pewnie dzialal na zasadzie i chcialby i sie boi;) dobrze zrobilas skoro nie umial sie zdecydowac to nie powinnas sobie nim glowy zawracac bo cale zycie by tak pozniej bylo

Gość maluuuuuuutka
Skoro jestes starsza ode mnie a on to juz w ogole to juz naprawde Kochana powinnas o nim zapomniec.To zaden facet z nego tylko niedojrzaly egoista:-P Mozliwe ,ze bylas dla niego jedna z wielu i odzywal sie do Ciebie kiedy inna go olala lub nie mial zadnej...wtedy pisal,dzownil...a jak Ty pisalas,a on milczal tzn.ze w tym momencie nie bylas mu "potrzebna"wiec Cie olewal.Mial inna...a po czasie znowu jak jest sam przypomina sobie o Tobie,bo wie ze jest gdzies taka kolejna nawina(sorki ale taka jestes,ja tez nia bylam wiec Ci dobrze radze Slonce). Ja czasem mialam wrazenie ze ten "Moj"MA jakis grafil i wedlug niego sie "porusza",odzywajac.Ze w kazdym tyg.inna:) I tak co jakis czas przypadala kolej na mnie:) Nie powinnas miec juz zadnych watpliwosci.Chyba zalezy Ci,aby miec normalny zwiazek,rodzine a nie jakas zabawe w kotka i myszke? ZAKONCZ TO i rozejrzyj sie za kims w realu:)Ja tak robie i choc jeszcze nie zakochalam sie to przynajmniej zauwazam,ze istnieja inni faceci;) A to juz dobry znak:)Powodzenia zycze:)

Gość aCoTyMiTu
a ja cie całkowicie rozumiem! byłam w takiej samej sytuacji!

Gość rosiaktotti djpeja 666
pod00pczy Cie i zostawi dla innej a Ty bedziesz plakac i łódzić się że wroci bez sensu!!!!!!

nie musi sie na ty sknczyc. napewno ona marzy o tym, ze kiedys sie spotkają w łózku! miałam to samo!!

wszyscy tu jesteście przeciw takiej znajomosci... a ja nie i twardo bede przy tym amen

Gość maluuuuuuutka
jak ja przeleci i zostawi to tak na pewno bedzie szczesliwa:-P Odpusc sobie GO i tyle!!!Ale wybor nalezy do Ciebie:)

ja bym brała nawet na jedną wspaniała orgazmową noc! nawet w pracy w kiblu!!!! oj, jak dobrze ze ja juz tam nie pracuje:D