Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co o niej sądzicie123

Sukienka..podoba się Wam?Jaka jakosc...

Polecane posty

Witam! Rzadko kupuję na Allegro a spodobała mi się ta tunika..Wygląda ładnie i jest niedroga. Ale jak przeczytałam negatywy i neutrale sprzedającego, to przeraziłam się! Że w rzeczywistości podobno tak nie wygląda, żeto podróbki itp..czy któraś z Was kupowała taką lub podobną? Czy warto zaryzykować, w końcu to niedużo pieniędzy, czy nie warto, bo na pewno będzie beznadziejna? Bardzo proszę o pomoc.. http://www.allegro.pl/item575559850_f_119_cudna_szyfonowa_tunika_japan_style.html

Gość rosiaktotti djpeja 666
lepiej nago będziesz wygladała niż w szmatach jakiś - kup coś obcisłego

Ale ja się nie pytam, czy fason się komuś podoba, bo obcisłych ciuchów mam wystarczająco w domu, tylko o jakość...czy któraś z Was kupowała u tego sprzedawcy..i jakie ciuszki ma?

Gość ooooooowwwww
Kupuj ją!! jest śliczna!! miałam już ciuchy z japan style i jestem zadowolona!

Gość rosiaktotti djpeja 666
i tania przedewszystkim , , , ja bym brał ale sukienek nie nosze

Gość ładna jest
ładna i tania, podoba mi się

ooowww..dzięki, jeszcze poprzeglądam, bo ten sprzedawca ma inne, bardzo podobne do tej i się zdecyduję...wciąż się wprawdzie boję tych negatywnych komentarzy...nie znalazłam tylu i takich u żadnego sprzedawcy;)

Sukienka ładna i tania ale nie polecam ciuchów z japan style. Rozlatują się po pierwszym praniu :o

Uuuu, no ok, załóżmy, że będę prała SUUUPER delikatnie..to czy jak otworze paczkę, to nie zobacze totalnego bubla, który prześwituje??

Gość ooooooowwwww
no tak, z opisu wynika że sprzedawca się ociąga i zdarza mu się mylić... znajdź innego supersprzedawcę chociaż z drugiej strony na 9308 pozytywów , 23 negatywy to mało...

No tak, ilość może nie porażająca, ale treść tych negatywów i neutrali jednoznacznie świadczy o kiepskiej jakości... z drugiej strony..tanio, więc pewnie zaryzykuję..jakbym miała kupić coś za 100zł u tej osoby, to bym pewnie nie zaryzykowała

Kiedyś kupiłam 2 tuniki z japan style, na zdjęciu wyglądały bardzo fajnie a jak otworzyłam paczkę to materiał cienki i straszne były ponaciągane. Nie polecam tej firmy bo zdjęcia nie są realne tylko z katalogu a później okazuje się że to bubel. Wiele ludzi wystawia pozytywne komentarze mimo iż nie są zadowoleni bo oczywiście po wystawieniu negatywu sprzedawca odpłaci im sie tym samym.