Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackCoffee

Chyba odnalazłam swoją wymarzoną suknię! Podoba się Wam?

Polecane posty

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
otwarla sie i jest przepiekna!

Jeżeli to ta sukienka ktora masz na sobie, to jest sliczna :) Prosta, ale z pazurem ;) No i figura tez boska!

Gość Ja Ci fajną zaraz wkleję..

jezeli to ta, która wkleiłaś jako druga a ta postac to ty to wszystko super!!!! sama bym sobie taka sprawiła, al e do karwcowej jade w maju :D

chodzi o sukienkę w pierwszym linku, drugi jest tylko po to, żeby ujawnić jaką mam sylwetkę. W sobotę wybieram się na kolejne mierzenie i mam nadzieje, że znajdę gdzieś tą suknię, przymierzę i w końcu wszystko się wyjaśni:)

nie jestem w Wawy:( a z resztą i tak mnie nie stać na zakup takiej sukienki podobno kosztuje 4600!!!!Myślałam raczej nad wypożyczeniem oczywiście nowej, albo uszyciem. Muszę się zdecydować w tym tygodniu.

Gość jolkajolkajolka
mi się ta nie podoba, lepsza jest ta, w której jesteś na fotce

ja bede miała szytą, bo jak chodziłam po salonach sukien slubnych to taka zwykła szmata na wieszaku kosztowała 3600!!!!!!!! wiec nawet nie ma mowy!!!!!!!!! a krawcowa wezmie miedzy 500 a 1500 zł, jednak robi różnice :D

Gość rosiaktotti djpeja 666
suknie sukniami, sluby slubami . . a tak sie konczy na rozwodach i alimentach ;/ ech zycie i te zdrady w zwiazkach ;(

Gość o nie mogeeee
no niby fajna ale masz za duzy biust do takiego fasonu, wiem z doswiadczenia bo sama mam spore cycki ze ta sukienka na weselu sprawi ci wiecej klopotu niz radosci....

oj, jakby tak wszyscy ludzie myśleli jak ty ....666 to by wogóle nie było ślubów!!!

a co to wszyscy się uczepili tej sukni gdzie mam real foto jakoś w ogóle mi się nie podoba, pomimo tego że dobrze na mnie leży.. no ja wypożyczam nową, u nas już kolekcji 2009 nowa wypożyczenie 1400 zł albo wybranie sobie jakiegoś modelu w salonie szyją specjalnie dla ciebie i też 1400 wypożyczenie, na własność 2200 zł w zależności od modelu, ale stwierdziłam że bezsensu kupować

Gość o nie mogeeee
a no chyba ze tak:)

Black coffee- dobrze wyglądasz w tej real foto i dlatego wszyscy chwalą, a chyba właśnie o to chodzi by prezentować się jak najlepiej :) Ta druga sukienka ma bardzo ładną górę, ale taki jakiś ciężki dół.

tak mam wyglądać jak najlepiej ale i mi ma się podobać:)) w sobotę wybieram się na sklepiki więc jak przymierzę moją wyśnioną i Panie pozwolą zrobić foto to wstawię.

Gość JudkaDytka
super! wyglada bardzo elegancko

Gość super sukienka ta za 4000zl
pszymiezalam taka i super lezala tyle ze mi sie z przodu nie podoba ale pozatym to super...