Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love4ever

DO DZIEWCZYN!!

Polecane posty

Drogie kolezanki-jak moge wyczuc blone dziewicza mojej dziewczyny?? Ona nie chce za bardzo o tym gadac:) mowi ze sam sprawdze:) planujemy wspolzycie w najblizszym czasie...jednak chcemy na poczatku niewinne,delikatne pieszczoty:) Prosze piszccieeeeeee.....:)

Gość wściekła rozwódka
Ja pierdykam! A po co wam to sprawdzanie tej błony?

Bo nie chce jej uszkodzic od razu:P.....i pytam z ciekawosci jak ja mozna wyczuc ??

Gość frufru
wszystko zalezy od budowy błony. poczytaj sobie najpierw o fizjologii kobiety, sprawdz gdzie błona jest usytuowana i bedziesz wiedzial gdzie jest i czego nie robić żeby jej nie uszkodzic... ale przewaznie błony nie wyczujesz. nawet podczas współżycia, o pieszczotach nei wspominając.

To proste, intymna atmosfera, wino, świece, po czym sadzasz ją na fotel ginekologiczny, bierzesz do jednej ręki wziernik, do drugiej książkę akademicką i szukasz tego co na zdjęciu w książce. Jak chcesz z nią być to musisz tak zrobić, nie masz wyjścia.

Gość pinezzzzzzzzka
w morde, niby jak chchesz to wyczuc? wsadz palca pogmeraj... szukajcie a znajdziecie :D

Gość wściekła rozwódka
Jak to nie chcesz jej uszkodzić od razu? Chcesz się kochać z dziewczyną ale nie chcesz jej rozdziewiczyć? Tak na prawdę to błonę może zobaczyć, wyczuć lekarz.

haha:) niektore odpowiedzi mnie rozsmieszaja....macie racje....glupie pytanie zadalem....:) Ale to tak z ciekawosci....dobrze ze mam was kolezanki:) aaa uszkodzic jej nie chce pieszczotami......a nie samym sexem....chociaz moze im szybciej tym lepiej sie pozbyc tej blony zeby moja ukochana sie juz nie stresowala??:/

Gość rosiaktotti djpeja 666
błone dziewiczą może lekarz zregenerować (przyszyć) więc już fałszywych dziewic chodzą miliony na tym świecie

w tv markecie albo w telezakupach mango sprzedają po promocyjnej cenie wykrywacz dziewictwa, nie wiem jak działa ale to taki detektor błony. 300zl to sporo ale przynajmniej znajdziesz błone:] i upewnisz sie że masz swoją niepokalaną dziewicę!!!

ojej,nie no bezzz przesady :P JA sie bardzo ciesze ze ona jest dziewica...zle czulbym sie z mysla ze juz kiedys ktos......chociaz miala wielu chlopakow przede mna.....Ale lepiej jak blona zostanie przerwana jak najszybciej taaak???Mniej ja bedzie bolec?? nie bedzie juz pozniej prawdopodobienstwa ze bedzie krwawic??

...i wiem ze jest dziewica!! ja nie chce sprawdzac tego by sie o tym kurcze przekonac!!! :P:P Tylko z ciekawosci:)

Gość a po cholere brzydki i niski
musisz ją wysłać do księdza który wystawi poświadczony certyfikat za jedyne 500 zł + koszty

A Ty myslisz, ze ile tu dziewczyn na forum ma doswiadczenia w szukaniu blony? :P :o

ja nie mam pojecia ile ma doswiadczenie....ale skoro blone maja lub mialy to chyba wiedza czy da sie ja wyczuc czy nie:P gdybymbyl dziewczyna tez bym pewnie wiedzial:P