Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eudaiomonia

P-I-E-L-U-C-H-Y - mamy , mamusie wypowiedzcie sie na ten temat

Polecane posty

Jak oceniacie obecne na rynku pieluszki ? Czy kupujecie najdroższe ? Może macie jakieś wyrobione opinie na temat tańszych np. pieluch z rossmana , lidla czy tesco ? :classic_cool: :)

Gość TYLKO PAMPERSY
reszta to made in barachlo:o szajs przepuszczajacy i obcierajacy dziecko

Gość uzywam pieluch z tesco ale
tylko tych fioletowych - sa super bardzo podobne do pamperow i na dodatke tansze

Gość rosiaktotti djpeja 666
najlepsze to flanelowe (brać we wrzątku gotując minimum 20 min na ostrym palenisku/ogniu/gazie) suszyc w temperaturze pokojowej na zylowych sznurach odwracajac od czasu do czasu ze strony na strone

Z tego co widziałam pieluchy z lidla są droższe od np Huggies, teco są w tej samej cenie( te fioletowe bo te drugie to straszne g****), te z rossmana nie wiem, nie używałam i nie widziałam, Dada z biedronki ponoć jest dobra ale nie wiem ile się ceni, na pewno tańsze niż pampersy, ale czy Huggiesy to nie wiem, ja używam huggies i jestem zadowolona, wcześniej używałam belli i też były ok, ale wg mnie tylko dla noworodków które jeszcze mało się ruszają, bo dla starszych są za szerokie

Gość do roku tylko pampers ....
potem używałam takie hmm nazywały sie chyba DUCK czy jakos tak ... Nie najgorsze miękkie i nie ocierały no i cena dla mnie ważna była . Jak miał 20 m-cy nauka na nocnik i jak skończył 2 lata to juz pielucha tylko na noc i wtedy używałam Happy ...

tylko i wyłącznie PAMPERSY. Wypróbowałam wiele i te okazały się najlepsze :)

Gość bigmammaaa
dla mnie huugiessy są najlepsze , w pampersach jak dotknęlam pieluszki to ręka miala stycznosc z mocze , a w huggiesach suchutko

PAMPERSY oryginalne tylko i wylacznie. Ostatnio podkusilo cos nas, by kupic w TESCO... MAKABRA!!!! Rzepy sie w ogole nie zapinaja albo odpinaja od razu, do wyrzucenia cala paczka.... dla lalek bedzie chyba, tylko ze na razie mamy synka :-P

Gość .l.ll..l.l.l...
Huggisy i Dada używamy na zmiane nigdy zadnego odparzenia nie było , miałam raz paczke pampersów i wcale nie zauwazyłam różnicy więc po co mam przepłacać

Gość uupppp
czy jak dziecko sie zesika to trzeba od razu zmienic pampersa czy moze pochodzic w takiej pieluszce?kompletnie nie mam pojecia co ile sie zmienia taka pieluche:(

Gość sssssss
Przy starszym synu uzywalam tylko pampersow. Teraz mlodszy jest na nie uczulony, dlatego probowalismy roznych. Nie sprawdzily sie tez hugissy, a juz kompletna porazka okazaly sie pieluchy bella. W tej chwili uzywam pieluch z rossmana i jestem zadowolona. dziecku nic nie przecieka, nic sie nie odpaza.

Gość upsahopsa
tylko pampers

Gość 666 djpeja rosiaktotti 997 777
i koniecznie puder samson z kreatyna na pupcie dla pielegnacji

Mam doswiadczenie z pierwszym i drugim synem i jak dla mnie tylko pampersy.Dla mnie Hugiessy sa straszne,dziecko mialo odpazona pupcie,a do tego hugiessy pieluchomajtki to juz wogole beznadzieja,przesiakaly i zawsze jak zmienialam to byly mokre.

:) mam pytanko do was : Karolina M. (mazowszanka7@wp.pl) a Ty kupiłaś dla synka jakie te z tesco ? fioletowe i jaki rozmiar ? pozdrawiam p.s gdzie są firmy DADA ???????/ W JAKIM SKLEPIE ?????

Gość uygyg
Używałam pieluch Hugis i Pampers - Jakość zależna od rozmiaru. Od 2 miesięcy używa mała pieluchomajtek Pampers i są super. Obecnie kupiłam niemieckie pieluchomajtki. Jakość dobra a cena super bo 0,50zł za sztukę.

Gość herbatnik 87
pampers sleep & play są dobre i nie najdroższe ok 30 zł za paczke ;)

ja przez pierwszy rok kupowałam tylko pampersy teraz kiedy mały ma 15 miesięcy kupuje ze schleckera albo rosmana

Gość huggies___
ale tylko super flex-kapitalne

Gość hgyfcdx
Polecam Tesco fioletowe. Bardzo dobre. nIe przeciekają, nie odparzają, mają elastyczne boczki, gumke na pleckach co zapobiega wyciekaniu kupki. Nie mają powłoki "z ceraty" tylko przewiewną . Dobra cena za dobra jakość !!!