Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loky loook

Jak poprosić kobietę o zrobienie loda ?

Polecane posty

Gość Pokorna
A ja lukię robić lodzika mojemu Królowi i nie czekam na zaproszenie !

69 to poze dobra pozycja ,ale zawsze od faceta slyszalm ze chce loda .Ale dobre tez jest powolne zsuwanie glowy w strone penisa ,alejak bedziesie bronic to znaczy ze sie brzydzi albo nie umie.

Gość Loky look
Wiola99 o to mi chodzi,to jest frajda jak Partnerka sama wie jak podejść do tematu i opuszcza śliczną buzię patrząc w oczy partnera.Bajka!

Gość ChętnaMegy
Ja też,ja też chcę...

Gość PPPstringgg
zapytaj czy może chciałaby Cię polizac, popiescic języczkiem całego :)

Jak raz spróbuje, to już sama będzie to robić niemal przed każdym stosunkiem. :)

Gość Loky loook
Proszę zapoznać się z treścią , małolatom dzięki za rady !

Mnie wczoraj maz nie prosil o zrobienie loda bylo mu cudnie ale byl troche zly bo chcial do cipeczki sie spuscic.

Gość jakis bardzo uczuciowy
haha ty lepiej uwazaj bo jak sama zechce to zrobi i nie bediesz jej musial prosic bo jak uslyszy tekst wez do ust lub:D inne nieporadne i rownie glupie to naciagnie stringi na tylek i duuuga ja bym tak zrobila ,no kurde jak mam ochote i jestem przekonana ze chce sama to ok a nie facet bedzie mi mowil i prosil o loda no zal normalnie o loda moze poprosic 6letnie dzieco:)

Gość Bletam
Facet lubi jak mu się robi loda i to z połykiem,najbardziej dlatego że czuje władzę nad nami i w tym sęk ! A jak było dobrze to nr2.

Gość Na kolana i do rana
OPIERDOLISZ MI PALANTA?:d

Gość mody
Na kolana i do miecza pasowanie na rycerza;))

Gość SAMIRA1234
WIZISZ JA TEZ NIE ROBIE LODA A JAK JUZ DO TEGO DOJDZIE GTO TYLKO Z MOJEJ INICJATYWY-NIE LUBIE JAK MI FACET MOWI CO MAM ROBIC I MUSZE TEGO PRAGNACTZN BYC PODNIECONA NA MAXA UWAZAM ZE DOBRYM SPOSOB EM JEST PIESZCZENIE SIE W TEN SPOSOB RAZEM ONA TOBIE TY JEJ

Gość pierdolicie
proiste bierzesz glowe wkladasz malego w buzie i ruchasz sie jej głową

Gość gość
jeżeli poproszę kobietę lub dziewczynę nawet na tym forum by zrobiła mi loda , czy to jest dla was ujma ? bo dla mnie gdybyś poprosiła to bardzo chętnie zrobię. Proszę kobiety dziewczyny piszę bardzo serio i odpowiedzcie serio . Jak podchodzicie do tej kwestii ,jak dla mnie jest to bardzo normalna sytuacja i niema nic obraźliwego w takim żądaniu , lecz zaznaczam musi to być facet i który umie szanować kobiety nie jakiś palant .

Gość gość
Moja sama po paru miesiacach wspolnie spedzonych godzin powiedziala mi a raczej zapytala czy moze wziasc sobie mojego pana do buzi ze duzo o tym slyszala i chce sprobowac. Ja sprobowala to teraz nie ma spotkania zeby mi nie obciagala, a ostatnio to juz cala porcje spokojnie polyka

Gość gość
Mnie nie mosial facet prosic bo sama sie go zapytala czy ma ochote zebym mu reka dobrze zrobila. A bylo to tak pare tygodni dopiro znalismy sie i zaprosil mnie na kolacje poza miastem do slynnego Zajazdu w ktorym podawano regionalne posilki. gdy wracalismy do domu, miedzy wierszami postawilam mu pytanie czy moge go troche rozluznic bo czuje ze jest sprezony jesli chce to zeby zjechal na najblizszy parking,nic nie uslyszalam tylko ujrzalam ze wlaczyl kierunkowskaz skrecil zatrzymal sie na koncu parkingu.Polozylam reke na jego kroczu i poczulam jak jego pan pulsuje i jaki twardy poprosilam go zeby uwolnil go i udostepnil mi dojscie do niego,A gdy go juz w recamialam to poczulam jaki goracy i twardy, zaczelam wykonywac swoja powinnoscon zaczal coraz ciezej oddychac zlapal mie za tyl glowy i mocno mie przycisnal poczulam ze mam calego w buzi az sie zaksztusilam, jego reke zmojej glowy odsunelam i dalej swoje ruchy posuwisto zwrotne buzia wykonywalam az w pewnym momencie poczulam wytrysk do buzi zaczelam wtenczas dodatkowo i rekami mu masowac a on tryskal mi do buzi duzymi porcjami nie moglam nadazyc polykac, Ale z tego co chcialam to sie wywiazalam bo nawet mi podziekowal i powiedzial ze wspaniale to zrobilam.

Gość gość
Powinności, wywiazanie piszesz jak d***** której zapłacił za towarzystwo Bez jaj.

Gość gość
18:59 Jak prawik grafoman raczej. Z nalecialosciami regionalnymi niczym słynny Zajazd. Ale nadal bez jaj. 13:17 Nie, ujma nie. Żałość raczej.

Gość gość
Gość 19:10 Zawsze znajdzie się palant by krytykować kogoś ,dlaczego rodak jest takglupi i mściwy by kazdegomieszac z błotem i mieć z tego radość .Podobno słyniemy w świecie z tego ze nawet siebie nam trudno zaakceptować dlatego Polak mieszkający poza krajem unika by mieszkać umieć sąsiada rodaka gdyż wojna murowana .To jest forum o zabarwieniu erotycznym i każda wiadomość lub porada jest miłe widziana i nie trzeba ludzi takich jak ty ,nie interesuje cie to wynocha i zostaw nas bo rozmawiamy poważnie ,yy nie dorosłeś lub płaca ci byś był chamem.

Gość gość
Mnie moj chlopak nie musi prosic bo juz dawno mu powiedzialam ze jak ja bede zadowolona i zaspokojona to w nagrode mu o******e(loda zrobie)