Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-douczo-na

format komputera!! pomóżcie...... Jedno pytanie..............

Polecane posty

Gość nie-douczo-na

ehh chciałam zrobić formata... no i niby udało sie ;) ale... system windows zapisał sie na partycji D: ... jak go teraz usunąć ?? MAm dwa systemy Windows ,.. stary, przed formatem na partycji C: i po formacie drugi windows na D: Co mam teraz zrobić? jak usunać tego z D ??

Gość pla pla pla
jakbys zrobiła formata to by winda z C została wymazana i następnie zainstalował by się tam śmierzy windows spieprzyłaś :P

Gość nie-douczo-na
no wlasnie nie wiem czemu mi sie to nie usunelo z C a zainstalowalo na D .. co za blondynka ze mnie... wiem...wiem spiepszyłam...ale to moj pierwszy format :) To teraz pytanie :D jak sformatowac partycje C i D ??

Gość jesli moge powiedziec
Nie ruszaj D :O

Gość nie-douczo-na
kurde... juz nic nie wiem :o mam trzy partycje C, D i E ... zgrywam wlasnie z D do E moje pliki , zostawie tylko tego windowsa. No i sformatuje C i D .. dobrze zrobie ?

Gość instalator..
powinien ci się zapytac na której partycji chcesz mieć windowsa później robi format i się instaluje :) a tu wygląda żę nie było formatu i się zainstalował tam gdzie było najwiecej miejsca

Gość nie-douczo-na
instalator ... jakies porady dla mnie ? jak teraz sformatowac partycje C i D ... wsadzam plytke i co ? tylko nie mow postepuj zgodnie z instrukcja :P

Gość 666 djpeja rosiaktotti 997 777
windows jest lipny, uzywaj linuxa albo przejdz na stary poczciwyu DOS!!!!!!!!!!!!!

Gość nie-douczo-na
a da się sformatować i C i D naraz ?? czy najpierw C pozniej nastepny format D ??

Gość e tammmmmmm.
zainstaluj na C później sformatujesz D z prawokliku na ten dysk :) po zainstalowaniu windowsa wgraj sterowniki - powinnas miec płytę i zamiast tu siedziec odpalaj instalkę :D