Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia2808

BOBO-TEST STRUMIENIOWY! KOGO JESZCZE OSZUKAL?

Polecane posty

Gość Kasia2808

Witam! Parokrotnie używalam testu jak w tytule i praktycznie za kazdym razem pokazywał blada kreseczke, ale widoczną gołym okiem a potem przychodziła @. W tym cyklu sie wkułam (uznając, że wczesniej poprostu zarodek sie nie zagniezdzil) po ujrzeniu bladziocha poszłam na bete (kreseczka była jeszcze ciemnjiesza niz zwykle) i BETA 0 ! Dodam, ze testy innych firm zawsze wychodziły ujemne, ale tłumaczyłam to tym, że bobo ma 10 mlU/ml a tamte 25 ! Czy kogo sjeszcze ten test tak oszukał?

Gość Kasia2808
ZAWSZE W PRZECIĄGU KILKU SEKUND ! I dlatego dziś po odebraniu bety jestem zszokowana, że tyle razy mnie oszukal a uzywalam go z 10 razy (staram sie od ponad roku)

Niestety, na wielu forach czytałam o bladej II kresce na Bobo Teście mimo braku ciąży. Sama niedawno \"ratowałam\" koleżankę swoim testem ciążowym, bo spanikowała po pozytywnym wyniku. Test ode mnie oczywiście ciąży nie wykazał a koleżanka kilka dni potem dostała @.

Tak na marginesie - te super czułe 10 mIU są ZBYT czułe bo wykrywaja normę nieciążową (hCG obecny w organizmie jest zawsze ale poniżej 5 jednostek oznacza brak ciąży - bobo test wykrywa tę wartość nieciążową).

Gość Kasia2808
To ja juz nie wiem ! Szukam numeru i dzwonie na infolinie producenta !

Gość Kasia2808
No tak, ponizej 5 jest brak ciąży, ale ja mialam 0 ! a bobo pokazał kreske ! Mój mąż juz sie cieszył, bo kreseczka była taka ladna, potem zrobiłam quick vue i nic, poleciałam po amil tez zero, wiec odrazu beta ! A beta dobiła do końca !

Gość jojjjjoooj
dzięki za ostrzeżenie

nie moglas miec zero, taka wartosc bety nie istnieje, zawszre jest jakas iloscmogla byc mniejsza od 0,1 albo pisemnie - beta ujemna (czyli mniej niz 5 miu) - ale nie zero

Gość Kasia2808
Tak zgadza sie było 0,1 (dla mnie to ja zero), ale to nie zmienia sytuacji

Gość mała1111
ja właśnie jestem po 3 testach bobo strumieniowych. na każdym kreska- cień cienia. 26 dc cykle 28 dniowe. inne testy - 1 krecha jak wół. nie wiem co myśleć: brzuch mnie boli jak na @ więć chyba te testy to jedna wielka ściema:(

Gość hmmmm..
Ja robiłam 2 razy i oba pozytywne z bladą kreską. Ani przez myśl mi nie preszło, że kłamie... No i teraz jestem w 24 tyg ciąży. (ale dodam, że miałam lekkie mdłości, więc byłam pewna że test nie kłamie)

Gość Ktoś13
ja robiłam bobo test kilka dni temu w ciągu dnia i była jedna kreska wczoraj rano zrobiłam ponownie i mam dwie kreski tyle tylko ze ta druga jest jaśniiutka. Niewiem co mam o tym myśleć.

Gość tttjjttj
bobo kłamią tak samo jak testy z rossmana

Gość rosy3
Potwierdzam!!!!! Mi wczoraj również pokazał dwie kreski o 9 rano a o 18 dostałam okres!!!!!!!!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Myślałam że tym razem w końcu się udało... Płakać mi się chce :(

Gość megine
Niestety u mnie test tez zafałszował wynik, mam dwie kreski a w ciąży nie jestem :/ kreska blada ale widoczna "gołym okiem" nie wiem jak te testy moga byc dopuszczone do sprzedazy???

Gość saranowak
Stream niedawno sobie kupowałam i poradziłam sobie z nim łatwo, nie ma tu większej filozofii w zrobieniu badania.

Gość gość
Czułe badanie robi Stream także można go dość prędko wykonać nie czekając iluś tam dni i nie stresując się – bo jednak najgorsze wiadomości to brak jakiejkolwiek wiadomości.

Gość gość
Wygodnie sobie badanie można zrobic strumieniowym Stream, to jest z tego co się orientuję polski test od Sanity, więc tez ja osobiscie mam większe zaufanie co do wyniku

Gość gość
Z testów które stosowałam najbardziej mi podszedł Stream, jest prosty w zrobieniu, najbardziej higieniczny z tych które miałam do tej pory

Gość gość
Mogę Stream podpowiedzieć, to jest model strumieniowy więc odpada cała zabawa i męczarnia z pipetą czy jakimś pojemniczkiem.

Gość sssylwka 15

A może to ciąże biochemiczne? Czyli te ktore kończą sie zanim sie zaczną? 

Gość magda

Bardzo dobry test ma w sprzedaży Sanity, bodajże z nazwą Stream, czy jakoś podobnie. Medyczna marka więc możesz liczyć na to, że będzie wiarygodny wynik, zrobienie testu nie jest trudne, bardzo higienicznie zorganizowany więc myślę, że to dobra opcja.