Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingusia2006

Czy to objaw ciąży?? Pomocy!!

Polecane posty

Gość Kingusia2006

Witam Mój ostatnio okres był bardzo nietypowy i krótki, a na obecny czekam już 6 dzień...;/ Zaniepokoiła mnie jescze jedna rzecz... jakiś czas temu dostałam delikatny trądzik na czole.. w moim przypadku to dość dziwne bo nigdy nie miałam problemów z czymś takim i tak się zastanawiam czy to czasem nie może być objaw ciąży...?? No i tak podwyższona temperatura (ostatnio mam często ok 37 stopni)...;/

Gość Kingusia2006
Błagam niech mi ktoś odpisze ...;/

Gość Kasia2808
poprostu zrób test ciążowy, jeśli @ spoznia sie juz 6 dni to mozesz zrobic go nawet zaraz nie czekajac do jutra

Gość Kingusia2006
Tak wiem że mogę go już zrobić tylko porostu tochę się boję...;/ ale czy te objawy są wystarczającym powodem (oczywiście pomijając brak okresu bo to może być przyczyna stresu)

Gość ooooo maaaaatko
co za problem zrobić test ciążowy? Boisz się? A na forum to nie boisz się zadawać pytań? A co jesli wiekszość Ci powie że jestes w ciązy? To gorsze niż zrobienie tego testu

Gość Kasia2808
Boisz sie zrobic test ciążowy? A nie boisz sie w każdej godzinie katując sie myslami o ciąży? Objawy jak objawy, każda ma inne, niektóre w ogole ich nie mają, nikt ci nie odpowie czy to ciąża czy nie, ale test pradwe Ci powie (o ile faktycznie jestes 6 dni po @ i owulka si enie przesunela)