Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość który lepszyyy piszcie laski

ROMANTYK czy TWARDZIEL --------- jakiego wolicie dziewczyny ????????????????????

Polecane posty

Szukacie faceta na całe życie , przeszła Wam juz ochota na przelotne związki i postanawiacie myśleć już na powaznie. Poznajecie dwóch chłopaków którzy Was zainteresowali , wiek ok. 25-30 lat. Krótki opis każdego z nich : ROMANTYK : - miły , chce jak najlepiej dla Ciebie , poświęca się , bardzo przezywa jeżeli jest Ci źle , dobry , opiekuńczy , nigdy Cie nie uderzy , opanowany , nie pije , nie bije , spokojny jednym słowem mówiąc , niezbyt szalony , może troszke nudnawy i staroświecki TWARDZIEL : - zdecydowany , lubi rządzic w związku , bardzo zaradny , odpowiedzialny , zapewni Ci dach nad głową ale też będzie wymagał dobrych obiadów itp , pomoże Ci zawsze ale nie będzie sie roczulał tylko konkretnie załatwi sprawę , szalony , lubi dobry sprzęt , piwko z kolegami , Kogo wybierasz na przyszłego męża kobieto ?

Gość Skoro tak stawiasz sprawę
to na 100000 % romantyk. Choć najlepszy byłby taki po środku ale bez przesady bo ten twardziel w twoim opisie to ja dziekuje

Gość hłopy som mondre
romantyczny twardziel:P

Gość Sratatatatatatatatata
romantyk;)

ufff :D Widzę że jednak są też dziewczyny które wola romantyków :) Mogę odetchnąć z ulgą bo twardzielem to ja nie jestem

Gość narcyzza
ja też bym wybrała romantyka

romantyk ; mozna go później przerobić lekko na twardziela ;) a twardziela na romany=tyka to już gorzej ...

Gość ooooo maaaaatko
zdecydowanie twardy romantyk

Gość romantyczny
twardziel :D

Gość Salamandryna
Zdecydowanie romantyk!!! Ale pewne cechy twardziela mógłby posiadać, po to aby nie było zbyt nudno.