Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agness1986

Co on do mnie czuje??

Polecane posty

Heh... nie wiem co mam myslec o zachowniu mojego chłopaka... Spotykamy sie od pół roku i jak do tej pory nie usłyszałam magicznego kocham Cie:(( Ja również nie naleze do osób które chętnie zwierzaja sie ze swoich uczuc ale jakis miesiac temu powiedziałam mu ze go kocham... I co on na to???? Popatrzył sie na mnie i TYLE!!! Nie chce sie go pytać wprost czy mnie kocha bo to byłoby wymuszone wyznanie... Co mam zrobic zeby sprawdzic co on do mnie czuje???

Gość ooooo maaaaatko
skoro wtedy Ci nie powiedział to chyba nie masz na co liczyc

skoro nie wiesz co on do Ciebie czuje to najprościej będzie się go o to spytać i dać na odpowiedź jakiś czas.

No własnie w tym problem ze nie chce sie go pytać o to bo on napewno powie ze tak a ja nie bede wiedziała czy naprawde tak czuje czy powiedział to zeby nie sprawic mi przykrosci... Ech... Dlaczego wy faceci nie potraficie wprost mówic o swoich uczuciach...

.. bo kobiety nie potrafią wprost spytać ;) .. powiedz mu tak jak ja napisałem i poproś żeby o tym nie mówił z miejsca :-)

A jakis inny sposób?? On jest bardzo wrazliwy i wiem ze mu na mnie zalezy bo to czuje ale czasami sie zastanawiam czy warto wogóle to ciagnac... On bardzo długo chodził z swoja ex ( 6 lat) i pozniej po kilkumiesiecznej przerwie jestem ja... i boje sie ze jest ze mna z braku laku...

oj no, faceci nie gryzą (zazwyczaj). Skoro to Twój facet i jak sama napisałaś kochasz go, to po prostu z nim porozmawiaj. Bez naciskania, nalegania etc. Mów prosto i bez owijania w bawełnę to prawdopodobnie powie co myśli. Oczywiście zaznacz, że jeśli nie chce, nie musi o tym teraz mówić, możesz poczekać.

heh... może masz racje... chociaż to nie zmienia faktu ze wolałabym zeby sam to powiedział...:(( ale dzieki za dobra rade:D