Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No i stało się...llkl

Deichmann-buty..będę żałowała??

Polecane posty

Gość Jak chcesz sie zagłebic
Mam kozaki zamszowe jedne kupilam tej jesieni - są bardzo wygodne naprawdę i nie obcierają ani nic, na razie sie nie rozlatują :P Są równie wygodne jak skórzane buty które równiez kupilam na tę zimę. Mam dwie pary sandałków takich zdobionych ćwiekami to przechodzilam w nich dwa sezony wkacyjne i sie nie prodrywaly paski, co prawda jedne są niezbyt wygodne bo stopa ucieka do tyłu, ale drugie są super. Mam tez 3 pary jazzówek to noga nie śmierdzi i są dość wygodne, jednak np puszczają troszke szwy, ale to dlatego ze mam dosc szeroka stope. Mialam tez tzw workery, ale to sezonówki jednak - dosc wygodne jednak pod koniec zimy juz mi sie odkleila podeszwa z przodu. Takze nie ma reguły ;)

Gość a ja lubie buty z deichmanna
są dobrze wyprofilowane i jeszcze żadne szpile ani obcasy mnie nie zawiodły. a jakość? też nigdy nie ucierpiałam, bo w sumie nie kupuje butów na lata. wymieniam jak mi się nudzą i tyle.

Gość Majek

Jestem rozczarowana kiepskim obuwiem i postawa przy rozpatrywaniu reklamacji klientów. Przestrzegam kupujących, jak i moich zajomych- w Deichmanie nie uznaje się reklamacji. Kilka lat kupowałam dla mnie i mojej rodziny buty w deichmann. Coraz częściej buty się rozwalają, wierzchnie warstwy się kruszą, buty odklejają. Teraz pierwsza moja reklamacja u nich ch i niestety odrzucona a buty użytkowane przez dziecko 3 tyg. NIE POLECAM!!!!!!! Niesmak pozostaje!!!!

Gość Tak
Dnia 11.03.2009 o 20:56, Gość No i stało się...llkl napisał:

Stało się, kupiłam po raz 1 w życiu buty w deichmannie, czółenka, nie ze skóry, za 69zł. Mogłam przeznaczyć na buty więcej, ba, żałuję, że nie były droższe, może dodałoby mi to wiary w to, że się zaraz nie rozpadną. Ale nie, były takie tanie - GRACELAND, ale były po prostu PIĘKNE, i zawsze kupowałam buty skórzane, droższe, tym nie mogłam się oprzeć, kocham ich fason. I tutaj pytanie..czy nacieszę się nimi dłużej niż 2 tygodnie? Czy będzie mi BARDZO niewygodnie? Czy to NAPRAWDĘ aż taka porażka te buty z Deichmanna jak ludzie mówia??

Ja kupiłam niedawno buty w Deichmannie z graceland i są bardzo wygodne w ogóle nie czuje że mam je na sobie. Oprócz tego są wytrzymałe i dobrej jakości po mimo małej ceny. 

Gość gość

Mam sporo par butów z Deichmanna i zawsze wytrzymują mi po kilka lat, są też wygodne oraz dostwpne w moim rozmiarze, mam 42. Ale to pewnie sprawa indywidualna.