Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocno zaintrygowana

brakokresu, mrowienie w piersiach, bół jajnika, temperatura...

Polecane posty

Gość mocno zaintrygowana

W temacie obajawy, jakie towarzyszą mi od tygodnia. Prawie tydzien po terminie. Wizyta u lekarza nie dała jednoznacznej odpowiedzi. Na tescie druga kreska bbbbbbbbbaaaaaaaaaaaardzo blada, ale temperatura wysoka i rośnie kazdego dnia 37. 6, 37. 3, dziś 37.8, natomiast temperatura ciała obnizona. ?????????????????????

Gość mocno zaintrygowana
ale taka blada kreska?:) Bardzo chciałabym ciążę, ale chyba mój chłopak bardziej w nią wierzy niż ja:) Ja podchodzę sceptycznie, własnie ze względu na wynik testu, bo przeciez juz powinna być grubsza kreska, a ta widoczna jest ledwo ledwo...

Gość mocno zaintrygowana
w pochwie

Gość mocno zaintrygowana
pod pacha, gdy mierzę, wychodzi 36.4, 36.5...więc duża różnica między temperaturami...Nie jestem przeziebiona, ale próbowałam już zrzucić to na przesilenie wiosenne....generalnie trudno mi uwierzyć, że jestem w ciąży, mimo, iz kochałam się w dni płodne i naprawde chciałabym mieć dziecko, ale że za pierwszym razem się udało....i ten test...druga kreska słaba i widoczna dopiero po 5 minutach

Moje kreski tez byly blade... Ja w obie ciaze zaszlam za pierwszym razem i tez bylo to dla mnie zaskoczeniem :-) objawy skazuja na ciaze u Ciebie. A ile dni ta tempka jest podwyzszona???

Gość mocno zaintrygowana
od 3 dni... Ginekolog mówiła, by zrobiła ponownie test w przyszłym tygodniu i wówczas bedzie to 10 dni po terminie miesiączki. Aha, dodam jeszcze, ze na okres mi się nie zanosi, ponieważ mam białe upławy i mocz w zasadzie jasno-zółty.

Gość ekati
Też miałam jedną kreskę bardzo bladą, a teraz mam w domu 6-latka... Moje gratulacje.

Gość faza laiza
to zapiszesz się na topik --- termin grudzień 2009----- gratuliję

Gość mocno zaintrygowana
dostałam Luteine, mam brac przez 5 dni, a pozniej odstawic i czekac na okres i w tym czasie powtórzyc test....chyba nie da sie przyspieszyc faktow. Bede mierzyc temperature codziennie...jesli bedzie nadal wysoka, chyba moge się zacząć przygotowywac do mysli o ciąży? :) Dziekuję Dziewczyny. Jeśli macie podobne doświadczenia, zwlaszcza z tym testem, bardzo chetnie poczytam. Pozdrawiam :)

Gość ja pierwszy test miałam
baaaardzooooo słabą drugą kreskę, jak u Ciebie. Tak słabą, że było ją właściwie widać tylko pod światło :P po dwóch dniach zrobiłam następny i była nieco mocniejsza, po kolejnych dwóch - trzeci, i była znowu troszkę mocniejsza, no i wtedy poszłam zrobić BETA HCG i wyszła ciąża :D Miałam bardzo dużo białego śluzu i właściwie po tym głównie wiedziałam, że to może być ciąża :)

Gość u mnie druga kreska
byla wrecz niewidoczna ;) jestem w ciazy :) gratulacje

Gość mocno zaintrygowana
wow:) Dziękuję za gratulację. Skoro wszystkie jednogłośnie orzekłyście, że ciąża...ginekolog zaleciła badania, jesli test bedzie z dwiema kreskami...Cóż...udało mi się zrealizować marzenie :) Bo wymarzyłam sobie ciążę i pojawienie się na świecie dziecka właśnie w tym roku:) Jeszcze przed 30...:) Poki co nic wiecej poza temperatura nie powiem, ale obiecuję dac wynim drugiego testu :) Trzymajcie kciuki:)

Gość mocno zaintrygowana
Zrobiłam test przed godziną...2 kreski:) Druga duzo wyraźniejsza niż ta wczoraj, więc oswajam juz myśl o ciąży :) Dzięki za rady...i wsparcie :)