Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinoooos

Pomózcie - proszę

Polecane posty

Gość marcinoooos

Właśnie pisze podanie o przyjecie mnie do strazy pozarnej nigdy nie byłem dobry w pisaniu podan wiec prosze pomóżcie mi dokończyć te zdanie Zwracam sie z prośbą o przyjęcie mnie do Powiatowej Państwowej Straży Pozarnej. Prośbę swą motywuje ...................

Gość maturka
Przede wszystkim: TO zdanie. A motywy swojej chęci to ty znać musisz, niestety, osobiście:D

Gość marcinoooos
yyy powód to tak właściwie ucieczka przed wojem :P ale chyba tego nie moge napisac?

Gość marcinoooos
eee słaby podszyw do woja juz nie biora :P No mam motywacje kurde chciałbym tam poprostu pracowac i już no ale moze ktoś mi podać jak moge to wszystko ująć?

Gość marcinoooos
jeju tyle sie wszyscy tu udzielają niby tacy polonisci a nikt naprawde nie umie mi pomóc

Gość marcinoooos
ehhh nie umiem naprawde pisac podan itd:O Jak moge to napisac? No, że dlaczego chce pracować w straży? Dla mnie to stabilna i fajna robota, lubie adrenaline a ta praca moze mi jej dostarczyc, do tego jest to stała państwowa posada a takiej właśnie szukam

Gość marcinoooos
czy moge napisac ze zawsz chcialem stac na strazy bezpieczenstwa innych ludzi, móc walczyć z żywiołem, a także eliminować bezposrednie zagrozenie zycia innych osób