Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadijkaa

Zrobiłam z siebie totalną IDIOTKĘ.........

Polecane posty

Gość szczerze mówiąc ja bym
sie poważnie zastanowiła czy chcę dalej byc z takim facetem.Zażartował sobie twoim kosztem i zranił twoje uczucia,nie pomyślałm,że może ci sie zrobic przykro :O

Gość nadijkaa
taaa, tylko to jest tak, ze on uwielbia sobie z innych zartowac, ale jak inni zartują z niego to już nie bardzo... wiec podejrzewam ze by sie wsciekł na mnie :O

bardzo Ci współczuję i wiesz... co innego gdyby on byl 15letnim kretynem..ale to dorosły facet i zranił Cię na pewno potwornie...jeszcze ten tekst , że nie planuje ślubu.... mi byłoby strasznie strasznie przykro.... i zastanowiłabym się poważnie nad sensem związku, w którym żartuje się kosztem drugiej osoby z czegoś, co dla Ciebie jest b. ważne....chyba, że nie jest....

No to poznałaś go na tyle, żeby wiedzieć, że ma specyficzne poczucie humoru, sama zresztą o nim pisałaś:) rozumiem, ze Ci się zrobiło przykro i tu jego wina, że nie wczuł się w to, jak zareagujesz. Niech Cię przeprosi i tyle, nie ma co się moim zdaniem bawić w jakieś gierki. Chyba że go podejrzewasz, że chciał Ci zrobić przykrość?:>

Gość jhbjgjkgkuk
mozesz wspomnieć, żes przecież on lubi takie głupokowate żarty:P

Gość rosablue
To znaczy, że będziesz dalej akceptowała jego głupie żarty?

Gość *** Mango ***
Kochana ! Gratuluje Ci chlopaka....:-) Przy takim sie nigdy nie bedziesz nudzila. Ja mam taki sam egzemplarz w domu i od 20 lat jest nam wesolo.... :-) :-) :-)

pewnie, fajnie, że ma poczucie humoru!!! ha ha ha ... szkoda, że nie potrafi się zachować i ma w dupie Twoje uczucia

Gość pożeszka
no właśnie autorka nie chce mu odpłacić kocha go i boi się go zdenerwować podziwiam twoje poświęcenie typowej męczennicy facet jaja sobie z ciebie zrobił i pośmiewisko ja bym nie mogła z takim być

Gość nadijkaa
calabaza- prawdę mówiąc wcześniej jeszcze o ślubie nie myślałam, bo jestesmy ze sobą dopiero półtora roku, ale gdyby mi się oświadczył to byłabym przeszczęśliwa... cyniczna- raczej nie mam co liczyc na to, ze on mnie przeprosi :( Mango- mi tez jest z nim wesoło, ale musze przyznac, ze jego zarty często są dość chamskie :( jak ten z pierscionkiem, moim zdaniem do dobrych żartów nie nalezał, przynajmniej dla mnie...

Gość jhbjgjkgkuk
uważam, że nie ma sensu rozmawiac na temat tego żartu z pierścionkiem, niech sam poczuje na własnej skórze jak sie ktoś czuje jak mu sie takie żart zrobi

Gość nadijkaa
pożeszka- ale to nie jest tak, ze on jest dla mnie jakimś tyranem, nic z tych rzeczy... ogólem jest bardzo kochany, pomocny i opiekunczy i w zasadzie to pierwszy raz mnie tak mocno rozczarował, nie podejrzewalabym go o taki 'żart' :( Dodam, że urodziny miałam zepsute....

nadijka posłuchaj, mnie mój poprosił o ręke po 9 miesiącach znajomości i nie widzę w tym nc dziwnego jeśli ludzie się kochają.... i ja i on jestesmy strasznymi jajcarzami, ale nie wyobrazam sobie tak zagrać na jego emocjach, może dlatgo, że dla mnie zareczyny były piekna chwilą, jedyną i niezapomnianą, a ten Twój ŁOŚ zniszczył Ci wyobrażenie o tym....mało tego.... jesli jeszcze kiedyś Ci się "oświadczy" nigdy nie bedziesz mieć pewności czy to "nie na żarty"...

Gość pożeszka
bosz, jeszcze w twoje urodziny to zrobił ? ja miałam tydzień temu urodziny i facet zorganizował kolację, kwiaty i super perfumy urodziny to święto ! za takie coś czułabym sie poniżona i spieprzone urodziny

Gość nadijkaa
dodam jeszcze, ze podejrzewam, ze to jego głupkowaci kumple podsuneli mu ten pomysł... ale to go nie usprawiedliwia, przeciez jest dorosły i ma swój rozum :O

Gość *** Mango ***
nadijkaa - sa dwie mozliwosci , albo z nim bedziesz albo nie. Jak bedzie kiedys Twoim mezem, to po latach bedziecie sie oboje z tego smiali. Faceci sa troche inaczej skonstruowani i pewnie nie przyszlo mu do glowy, ze sprawi Ci przykrosc. Skrzywdzil Cie, ale mysle, ze bylo to nieswiadome z jego strony. Wymysl cos milego czym mu bedziesz mogla odplacic.....:-)

pozatym, nazwiązując do wypowiedzi wyżej, nie sądze żeby mszczenie się pt" rozpalenie go i zostawienie na pastwę własnych hormonów" było dobrym rozwiązaniem. porównajcie sobie jednorazowy seks do zaręczyn.... masakra.... a co do testu ciążowego...nie sądze zeby autorka była perfidna i sama sobie żartowała z macierzyństwa..

Gość nadijkaa
calabaza- nie każdy urodził sie pod szczęśliwą gwiazdą :( pożeszka- właśnie chyba określenie 'poniżona' najlepiej oddaje jak się teraz czuje :(

Gość pożeszka
ja bardzo lubię żarty, śmiech i dużo szalejemy ale to to jest co innego właśnie szydzi z twoich emocji, uczuć, biedulka się przejęła, może jej się ręce trzęsły a ten se kawał zrobił bez przesady

Gość dadsad
Nie bądx smutna, tylko po prostu mu sieodpłac. Raz z seksem, raz z testem. I nie miej żadnych skrupułów - on też nie miał. Jak sięinnym robi kawały, to trzeba też sieliczyc z tym, że samemu też siedostanie po nosie. Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka. Podejdx do tego z humorem :P

Gość nadijkaa
mango- żarty żartami, ale uważam, ze z pewnych rzeczy, w pewnych okolicznościach nie należy żartować... to tak jakbym od lat starała sie o dziecko i któregoś razu ginekolog mi powiedzial " jest pani w ciazy!" a po minucie dodał "żartowałem, jest pani bezpłodna"

Gość dadsad
A wy , laski, nie badźcie takie sztywne. Myslę, że lepiej wyjdzie na tym, jak się odegra, niz jak bedzie marudzic i chlipac w poduszkę. Tak na dobrą sprawę to jest jakis rodzaj dowcipu, bo te filizanki przeciez specjalnie po to tak wygladają. Nie dlatego, ze to tak slicznie, jak filizanka ma pierścionek paskudny zamiast uszka - tylko to ma byc nabieranie kobiety. Głupi zart, ale żart. Nie ma sieco tak nadymać

Gość nadijkaa
tak jak mówi calabaza, wydaje mi sie, ze jakakolwiek 'zemsta' nic tu nie pomoze, bo mi to nie ulzy :( seks to seks, rownie dobrze mogłabym mu podsunać jego ulubione danie na obiad pod nos i za chwile zabrać, zjeść samej a jemu podłożyc sucharka... to wszystko to jednak nic w porownaniu z zaręczynami w romantycznych okolicznosciach :(

Gość nadijkaa
moim zdaniem chyba osoba, ktora zaprojektowala takie kubki nie wzieła pod uwage, ze kobiety nie będą nimi zachwycone... a teraz on pewnie dodatkowo się przestraszył, że mi sie spieszy do ślubu :(

Gość jhbjgjkgkuk
nadijkaa jakby mi mój T taki kawał zrobił to udusiłabym gołymi rękoma..... i rozstałabym sie z Nim

Gość nadijkaa
bez przesady, rozstawac sie z takiego powodu.... choc jest mi bardzo smutno to w sumie jest w tym duzo mojej winy, bo to ja tak na poważnie to wziełam.... a moi poprzedni faceci robili mi duuużo gorsze rzeczy....

Gość rosablue
Najlepszym odegraniem się za coś takiego byłoby... powiedzenie NIE w chwili prawdziwych zaręczyn. Ale Ty się na nim wcale nie odegrasz. Pożalisz się tutaj a jutro go przytulisz. A on, rodzina i znajomi będą jeszcze wiele lat wspominać to "śmieszne" zdarzenie przy różnych okazjach.

Gość nadijkaa
A co mi da to ze sie odegram? tak naprawde nie ma dobrego sposobu na odegranie się za coś takiego, za 'fałszywe zaręczyny'. A póki co wcale nie chcę sie z nim widziec, musi upłynąć troche czasu zanim się otrząsne :(

Gość dadsad
Nie wiem, co ci da. Mi by dało satysfakcję, bo lubie robić ludziom kawały, a zwłaszcza w ramach odpłacania pieknym za nadobne. Potem mozna pogadać o urazonych uczuciach itd., ale jako pierwsze - kawał