Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronica25

Co sądzicie o tym komplecie ?

Polecane posty

Biegając po internecie natrafiłam na coś takieg ? http://www.kalia.com.pl/komplet_kasia-4.html Podoba mi się ta spódniczka trochę jak styl \"syrenki\" no i w tej bluzeczce ten kołnierzyk. Normalnie boski! Szkoda tylko, że cena trochę wygórowana. Kupiłaby sobie któraś z was taki komplecik ? Może zrezygnuję z innych atrakcji i się szarpnę na coś takiego ? Poradźcie czy warto ?

Nie, nie kupilabym go nigdy nie wazne za jaka cene. Zreszta zalezy ile masz lat. Ja mam 25 i nigdy czegos tak starobabowatego bym nie zalozyla a za 300 zł to sie w zarze woman lepiej ubiore.

Gość spódniczka jest za długa

hm. Czyli co osoba to inny gust. Dla mnie ona nie jest za długa, ale może dlatego ze nie lubie nosic krótkich spódniczek

Górę bym założyła ale dół nie.. bardziej jakaś ołówkowa spódnica I jeżeli jesteś młoda to nie ma co sie postarzać.. ja bym się tak nie ubrała w tym wieku a mam 20

Spodnica jest fatalna, brzydki blyszczacy material plus jakis falbaniasty dol, traci moda bazarkowa, bo normlane sklepy tego nie spzredaja. Na tym tle gora ujdzie, aczkolwiek n awet na modelce widac ze rozchodzi sie w biuscie. 300 zł to naprawde całkiem sporo. Za 100 zł mozna kupic dobzre dopasowana elegancka olowkowa spodnice z normalnego codziennego materialu a za 200 zł na pewno juz dokupisz porzadnie skrojony i ladny zakiecik.