Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merful

Kupię suknię ślubną 44-46

Polecane posty

Gość merful

Jak w temacie poszukuję sukni dość pilnie, najlepiej z okolic woj. pomorskiego choć niekoniecznie. Za wszelkie informacje z góry dziękuje pozdrawiam

Gość ola0711
Ja będę miała do sprzedania swoją po 18 kwietnia

Gość Biedna biednaa
Gość kokolina_mia
jeju ta z pierwszego adresu podanego prtzez ciebie wogle nei wygląda na rozm 46 super ta kobieta w niej wygląda

Gość Eiveee
ja mam do sprzedania Agnes 1566 http://suknie-slubne.sklep.pl/kolekcje2007.php?plik=agnes.php&tytul=aaa&pokaz_strone=4 pierwsza od prawej. Rozmiar 42-44, kolor ecri, ale jest możliwość regulacji gorsetem. Dorzucę halkę, bolerko z krótkim rękawkiem z tego samego materiału co sukienka, ewentualnie drugie bolerko z futerka /brałam ślub w grudniu ;)/ kwiat taki sam jak na sukience do wpięcia we włosy, musznik dla pana młodego. Suknia po praniu w pralni chemicznej. Cena do ustalenia ;)

Gość hrtjhtyjy
a masz większe górę czy dół?

Gość Eiveee
to powyższe pytanie to do mnie? ;)

Gość aisakg
Ja mam do sprzedania suknię ślubną w tym rozmiarze.Jeśli jesteś zainteresowana to prześle ci ewentualne fotki. Cena do uzdodnienia.Suknia biała (gorset + spódnica),Gorset poktyty grecką haftowaną koronką,rękaw długi koronka szyty w dzwonek,wiązany z tyłu,Spódnica biala drapowana po jednej stronie z bordowym kwiatem,na dole spódnicy koronka taka sama jak na gorsecie. Suknia wyprana,zero uszkodzeń.Stan idealny Pozdrawiam

merful - a na jaki wzrost?? Ja miałam szytą na ok 190, miałam buty na płaskim obcasie. Suknia z włoskiego salonu Lilea. Jest w kolorze ecru - jeśli tylko chcesz moge przesłać zdjęcia i szczegóły. Suknia nie była jeszcze czyszczona, ale mogę oddać ja do profesjonalnego czyszczenia :)