Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się...ja

nie pracuję, ale się uczę...czy jestem ubezpieczona?

Polecane posty

lilitka-🌼

Gość google nie bolą.

nie przejmujcie sie wpisami \"tych co niee\" -jest bardzo sfrustrowania.Czytałam jej posty na innych topikach i naprawdę budzi topodejrzenie,ze potrzeba jej pomocy psychologa.Ma depresję to wyzywa się tutaj.Jesli to skuteczna terapia-niech sobie dziewczyna ulży..

Gość google nie bolą.
uwazaj baloniku bo pękniesz!

balonik- :)

Gość bjjaaaaa
buehehehehee, swietny topik :) humor mi poprawil z rana :P 21 lat, nie wie na czym w zyciu stoi ale nogi rozkladac umie :P

patrzcie dziewczyny-następna wiedźma do kompletu :D

Gość tych co nieee
taaa nogi rozstawic to nie takie skomplikowane hahahhaha

Gość tych co nieee
Ma depresję to wyzywa się tutaj.Jesli to skuteczna terapia-niech sobie dziewczyna ulży.. hhahaha znlazła sie znawczyni od depresjii Ty wiesz jak to sie objawia>????????

Gość google nie bolą.
lepsza wiedzma niz niedouczona studentka:)

Gość tych co nieee
21 lat, nie wie na czym w zyciu stoi ale nogi rozkladac umie nie wie na czym stoi powinna na nogach ale nie umie na nich stac bo ma wciaz rozłozone hahahhahahahahahha

Gość tych co nieee
wiedzma tym sie od ciebie rozni ze nie zadaje idiotycznych pytan

Gość tych co nieee
Ejze autorko co ty studiujesz ?? "Lodzistyke" moze??

No cóż, tak komentujecie autorkę :o Przecież każdy może czegoś nie wiedzieć. Ja na przykład pracuję (legalnie) a nie jestem ubezpieczona... Pewnie mnie też zaraz od smarkul wyzwiecie, ale jednak :o Pracodawca nie płacił za mnie ZUSu przez cały rok. Jak się dowiedziałam, to zrobiłam awanturę i pracodawca zapłacił - za całą firmę (ponad 20 osób), za cały rok w jednej składce. I co? I to, że ZUS się pogubił, nie wie za kogo i za jakie miesiące było zapłacone a za kogo nie... System ZUSu tego nie obsługuje i otrzymałam oficjalne pismo, że dopiero jak wdrożą nowy system to rozwiążą problem. A kiedy wdrożą? A kto to wie - za rok, dwa, 10???? No i wyszło na to, że zdrowotne ubezpieczenie niby mam, ale emerytalnego już nie :o I teraz jak tacyś wszyscy mądrzy to powiedzcie co robić? Jakby na to nie patrzeć mam rok do tyłu w składkach emerytalnych... Aż żygać się chce na te wszystkie instytucje :o

Gość tez studentka....
oczywiscie jesteś ubezpieczona, tak jak pisali poprzednicy. Rodziłam niedawno i na porodówce wymagana jest legitymacja studencka. No i dowód oczywiście... Nie ma żadnego wydziwiania z ubezpieczeniem u studentów. Więc się za bardzo nie przejmuj. Nie wiem gdzie słyszałaś, że mogą być z tym jakiekolwiek problemy...