Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem już wycieńczona walką

Jestem już wycieńczona walką!

Polecane posty

Bardzo proszę o radę!!! Staramy się z mężem prawie 3 lata o dziecko. Mąż ma bardzo małaą ilość plemników!!! No i jeszcze teraz doszły kolejne problemy z objętością ejakulatu!!!! Nie możemy oddać nasienia do badania bo jest go za mało!!!! Co robić? Znacie jakieś sposoby na powiększenie objętości. Andrtolog u którego się leczymy twierdzi,że nie ważna ilość ale jakość. Ale jak tą jakość sprawdzić skoro laborantka nioe chce zbadać takiej małej ilości spermy :-( Jestem załamana:-( Już nie mam sił!!!!

proszę o poradę :-(

Gość bejbe 12345
może spróbuj zapłodnienie in vitro z plemnikami Twojego męża

Gość zmien meza

Gość kerazetka213
współczuje, moze to podłoze psychiczne twego meza

a jaką ma pracę mąż ? jeśli ma siedzącą , lub jest kierowcą to zazwyczaj w tym tkiwi jakas mala przyczyna

Nie ma pracy która może wpłynąć na jakość i ilość. Jest budowlańcem-remonty-wykończenia. Pamiętam,że dawniej jakieś 3 lata temu było całkiem inaczej. A teraz diametralnie pomniejszyła się objetość nasienia. Dla sprawdzenia czy to nie strach przed badaniem ogranicza tą objętość kochaliśmy się w prezerwatywie. Więc czy to badanie czy nie to objętość jest bardzo mała :-( Bejbe12345 wiem,że to jest wyjście, ale jak każda para starająca się odziecko pragnie począć je naturalnie. Więc puki jest taka nadzieja to walczymy. Jeśli będzie bez zmian to niestety będziemy musieli wybrać tą metodę:-(

Gość czy jestescie
pod opieka lekarza ? Mysle ze taki przypadek kwalifikuje sie na pewno na leczenie. Ktos wyzej zaproponowal in-vitro. Mysle ze w waszym przypadku to bardzo dobry pomysl. Ale musi was koniecznie lekarz zobaczyc.

oczywiście ,że mamy lekarza. mąz leczy się u niego . brał leki na poprawę nasienia - tamoxifen i undestor, androwit. Teraz mieliśmy zrobić kontrolne badania i klops. przed leczeniem nasienia też było bardzo mało tylko 1.1 ml . a teraz tak mało,że nie nadawało się do analizy. Czy ktoś zna jakies metody na zwiększenie objętości?

Gość czy jestescie
w takim przypadku to tylko lekarz moze pomoc, nie ma domowych sposobow zeby powiekszyc objetosc tak bardzo :( Moj lekarz mi powiedzial kiedys, ze jesli mezczyzna ma zle wyniki nasienia i nie jest to spowodowane praca, to niestety duzo lepszych miec nie bedzie :( Mam nadzieje, ze Wasz lekarz cos wymysli. Zycze powodzenia i trzymam kciuki !

a zapytam bardzointymnie a jak z potencją ? czy penis w czasie wzwodu nie opada ?? jak z oddawaniem moczu ?? bo mała ilosc nasienia moze tez byc przyczyna prostaty a co do naturallnego by było wiecej towarzystwa to napewno pestki dyni

No właśnie z potencją to ona problemu nie ma! Wręcz przeciwnie;-) Czasami jeśli jest dłuższa abstynencja to potrafi być w gotowości cały dzień;-) Mocz oddaje chyba całkiem normalnie, i z dobrą częstotliwością. Czasami w nocy wstanie z raz góra dwa. Zależy ile wypije płynów przed snem. Prostaty badanej nie miał.Lekarz stwierdził,że mąż jest za młody na takie problemy. Tylko Usg jąder. Brak zylaków . Ale coś czuję że nasz lekarz lekceważy ten "objętościowy" problem.

Gość przeciwnośc ale ja sie nie sta
mój to jak ostatnio sie suścił we mnie to z 2 minuty sie wylewało ze mnie

Gość lena140
Sprzedam duphaston, encorton, tamoxifen-egis, equoral, siofor 850, polfilin prolongatum. Prosze o kontakt na madzikgsp@wp.pl

Jakie badania byly u twego meza wykonywane oprucz spermiogramu? I jakie badania mialas robione ty? My jestesmy w podobnej sytuacji,tzn moj M b slaba sperme i zdecydowalismy sie na invitro...

Gość sGutare54asassaa
Kamagra jest najlepsza na wstydliwy problem. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować DoktorPotencja.pl

Gość ja11ja11
Nie poddawajcie się..zmiencie lekarza, labolarium z kazdej sytuacje jest wyjscie. musicie walczyć. Szukajcie dalej - innego lekarza, kliniki. Ja polecam klinike NOVUM w Warszawie. Nie wiem skad jestescie ale czasem warto wybrac sie i szukac dalej. znajmi walczyli 9 lat. ostatecznie udało sie gdy moja koleznka miała 40 lat. i udało sie!! Byli wytrwali. 3 lata to nie tragedia-bedzie dobrze!!:)