Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mm2m

szukam męża

Polecane posty

Gość Mr. Scary
a odpowiednio dużo bo moi koledzy to już "ochajtani" ;) tylko ja się ostałem .

czyli inteligentny jestes, bo nie dałes sie zaobrączkowac zbyt wczesnie zadnej kobiecie;)

Gość Mr. Scary
To raczej kobiety są inteligentne , przynajmniej te które uwieść mi się nie dały . W swojej naiwności liczę że trafię na kobietę którą pokocham a ona przez przypadek odwzajemni moje uczucie :)

Gość Mr. Scary
Przez przypadek :) , bo nic się tu zaplanować nie da , to przecież nie ma znaczenia czy stanę na głowie czy co innego muszę jej wpaść w oko po prostu , nawet jeśli tego dnia będę nieogolony lub będę miał brudne od smaru spodnie .

Gość Mr. Scary
Coś w ten deseń , żeby częściej wspominać jak się kłócić , np kiedyś to kwiaty mi przynosiłeś i obiecywałeś że wszystko mi dasz a teraz to nawet śmieci nie chcesz wynieść :D

kłócic to ja sie moge pod warunkiem że godzenie bedzie...przyjemne:D

Gość Mr. Scary
Jak to mawiała moja koleżanka każda wojna kończy się pokojem , często sypialnym .

niekoniecznie sypialnym...stół w kuchni tez niezły;)

Gość Mr. Scary
Może być nawet i ten stół kuchenny i pralka w łazience , do wyboru do koloru , ale o czym my rozmawiamy ja na razie to śpię sam !.

Gość Mr. Scary
To śpijmy razem ! :)

Gość Mr. Scary
:P Nawet sympatyczna z Ciebie dziewczyna , przyznam szczerze chciałbym zobaczyć Twoje piersi może by mnie zmotywowały do działania :) ahahahahah.

Gość Mr. Scary
Ale ze mnie romantyk ;) przebiłem samego Mickiewicza :)

rzekłabym że nawet Mickiewicza razem ze Słowackim:D

Gość Mr. Scary
Choć z drugiej strony skoro nic nie zdziałałem kwiatkami i "czarowaniem" w stylu jesteś taka piękna to może czas zrewidować swoje poglądy i zacząć mówić kręcą mnie Twoje cycki ,albo tak jak Pan na tym filmiku ? http://www.youtube.com/watch?v=NATsQMqVKZc

ogladnac dam rade, posłuchac nie;) wiec nie wypowiadam sie na temat filmiku;)

Gość RUSLANKA
Na co ci maz lepiej miec stu kochanow niz jednego meza a potem bedzie chlał wodkie cie bil i kazal ci prac osrane gacie i smierdzace skarpetki, najwne te baby co szukaja na kwał meza a potem zazwyczaj sie rozwodza.

Gość Mr. Scary
Ten pan proponuje na antenie hasło : "halo dobry wieczór , mógłbym wylizać Ci cycki" ps osrane gacie piorę sobie sam :) !

Gość Mr. Scary
a i pani mm2m nie zaznaczała że potrzebuje męża na gwałt :classic_cool: jedynie iż szuka kandydata na takie stanowisko ;) do wzięcia są : wesoła pani o oczach niebieskich i jej (wg. właścicielki ) całkiem niezłe piersi . W zamian kandydat ma się starać wypełniać solennie swoje obowiązki , tj obciążać stół w kuchni , oraz łoże małżeńskie a czasem nawet sprowokować kłótnię która będzie przyczynkiem to wyżej wymienionych czynności.

Gość Mr. Scary
Rzeczona Pani wnosi w posag dwuosobowe łóżko oraz zapewnia iż ma całkiem przyjemne rysy twarzy , równie miłe dla oka co jej niebanalne poczucie humoru dla ducha wymienionego wcześniej kandydata .

Gość Mr. Scary
Gdybym miał pracę to brałbym w ciemno , przy takiej reklamie to wstyd nie brać i w sumie nie drogo .

Gość Mr. Scary
Dedykuję pani rzewną piosenkę na pożegnanie : Jaroslaw Wasik - Nastroje Życzę owocnych poszukiwań a sobie życzę cóż wspaniałych piersi których właścicielka wpadnie na mnie przypadkiem i przez chwilę a zostanie na zawsze .

no coz skoro sie zegnamy to zegnamy, nic nie moze przecież wiecznie trwac:)

Gość Mr. Scary
trafisz na takiego pracującego co CI wszystko da ;) "nic nie może wiecznie trwać , za wszystko przyjdzie nam zapłacić" :D