Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8-10 kg do świąt

czy to mozliwe?

Polecane posty

Wspomagaj sie chromem możesz brac jescze aplefit zmniejszy apetyt

Gość 8-10kg do świąt
a czy to coś da?Czy to nie jest na tej zasadzie że chce się wierzyć że to przynosi rezultaty?

nie spróbujesz nie będziesz wiedzieć ja odkad jadlam chrom nie mialam w ustach słodyczy i jakoś nawet mnie do nich nie ciągło!!!!!!a po apleficie jem mniej

Gość 8-10kg do świąt
no właśnie każdy ma inny organizm i nie na wszystkich działa to samo.Ja do wszelakich tabletek to tak ostroznie podchodzę.

W zasadzie poprieram o tych tabletkach, ja to nawet przeciwbolowych nie lubie ;)

Gość 8-10kg do świąt
Ja też biorę tylko wtedy jak ból nie daje mi już normalnie funkcjonować. Właśnie gotuję sobie pół małej piersi z kuraka i brokuły z marchewką.A później to tylko jabłuszko.Tylko żeby wieczorem tak na słodkie nie ciągnęło.Zauważyłam że jak siedzę w domu,bo brzydka pogoda to bardziej myślę o tym jedzeniu,a jak jest ładnie na dworzu,idę z małym na spacer i jest ok.w ogóle jakiegoś kopa wtedy dostaję,sprzatam w domu,na okrągło;-)I jakoś leci.

Masz zamiar od 14 do wieczora zjesc tylko jablko? No to ja sie nie dziwie, ze potem Cie na slodkie ciagnie...

Gość 8-10kg do świąt
no to co jeszcze proponujesz do 18stej?

cokoliek, jakies zielsko, na kolacje bialko najlepiej, zastanow sie, co lubisz w miare dietetycnego, i to jedz. No chyba, ze masz zmiar sie glodzic, to w tym Ci nie pomoge, to nie moje hobby

Gość 8-10kg do świąt
głodzić się nie mam zamiaru bo przyjdzie w końcu dzień w którym rzucę się na zarcie i opierniczę dosłownie wszystko co nawinie mie się pod rękę.to bardziej niz pewne.Coś białkowego mówisz?Może byc mały serek wiejski?

Tak, ponoc bialko przy odchudzaniu jest bardzo dobre na kolacje. Spojrz na to, co piszesz - raz, ze nie chcesz sie glodzic, raz, ze przez pol dnia zamierzasz zjesc jablko. Troche sobie zaprzeczasz. A powiedz mi jeszcze, dlaczego akurat do swiat chcesz tak schudnac. I nie boisz sie, ze w swieta, jak to czesto bywa w swieta, rzucisz sie na jedzenie?

Gość 8-10kg do świąt
Wiesz co?Najbardziej boję się że rzucę się na słodycze,wogóle wszystko co słodkie.na jedzenie innych rzeczy nie mam ochoty bo od dość dawna już jadam małe porcje i takie mało kaloryczne rzeczy,już się przyzwyczaiłam i dobrze mi z tym...tylko te słodycze.Wiesz co nie znam Cię ale bardzo mi pomogłaś.Dzięki.