Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nike Fission

nie mam siły na te studia

Polecane posty

nie wiem dlaczego sie zdecydowalam na te studia... musze dojezdzac 25 kilometrow trzema autobusami, studia zaoczne wiec w weekendy zajmuje mi to okolo 2 godziny! liczac ze zajecia trwaja 10-12 godzin to tragedia po prostu, wychodze z domu o 6 rano a wracam o 22 :( nie mam sily fizycznie! jeszcze w zimie to jzu zupelnie tragedja, po podrozy jestem wykonczona i zmarznieta i nie mam sily sie skupiac na zajeciach :( marze o aucie, ale nie mam na nie szans, na dodatek nie umiem zdac prawa jazdy :( lubie ten kierunek jest tam wiele ciekawych przedmiotow ale chyba brak mi motywacji. czy ktos z was tez tak ma? dodatm ze jestem dopiero na pierwszym roku, drugi semestr a juz nie mam sily :O

Gość mxdsdsaf
No niestety takie są uroki studiów zaocznych. Ale nie martw się z czasem będziesz miała mniej zajęć z reguły na pierwszym roku jest najwięcej.

watpien w to :O jak przegladam sobie plany zajec starszych semestrow to jest dokladnie to samo ;/ a w tym miesiacu to wogole katastrofa, mam zjazdy w KAZDY weekend z wlaczeniem w to piatkow popoludniu bo w kwietniu sa swieta i musimy nadrobic, bo normalnie to jeden lub dwa weekendy mialam wolne w miesiacu. eh....:O:O:O

Gość dcCS
luzik, ja tez dojezdzam, ponad sto kilometrow, musze ciezkie sprzety ze soba tachac na dodatek. i calkiem sporo kasy na to wydaje, ok 100 miesiecznie :O a nie mozesz sobie tam na miejscu, zalatwic jakiegos noclegu?

ja też dojeżdżałam coś ok 25km..dwoma autobusami..najgorsza była zima..wstawałam przed 5 aby wyrobić się na 6 na autobus..a potem byłam po 7 na uczelni..ale niestety tak autobusy kursowały w weekendy..co godzinę lub 1,5 więc wiem co to znaczy..na szczęście studia skończyłam..ale myślę o podyplomowych, które niestety są na tej samej uczelni:(