Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria23

Schudłam 11 kg

Polecane posty

Gość daria23

Witam. 24 marca będzie 3 miesące od kiedy się odchudzam. Przez ten czas schudłam 11 kg. Wcześniej ważyłam 77kg przy wzroście 162cm. Codziennie jadam tylko 2 posiłki, śniadanie:3 skibki chleba białego, obiad: normalny tylko, że mała porcja. Jeżeli mam napad głodu to zjem owoc, słodyczy praktycznie wcale już nie jadam. Dużo piję cherbaty zielonej, bo wiem, że wspomaga w odchudzaniu ;) a do tego 2 x tyg po 30 min jeżdże na rowerze stacjonarnym. Pozdrawiam wszystkie dietowiczki wcześniej 77kg/162 wzr 28.12.2008 / 75 20.01.2009 /72 26.01.2009 /71 31.01.2009 /70 7.02.2009 /69 25.02.2009 /68 4.03.2009 /67 12.03.2009 /66 11kg zrzucone zostało się jeszcze 6 i będzie cud miód i orzeszki

Gość niestety bedziesz miala jojo
myslalam ze schudlas 11 kg w 3 miesiace ale przy normalnym odzywianiu po tym jak schudniesz jeszcze 6 kg rzucisz sie na jedzenie. po prostu to wiem, bo kiedys tez robilam takie diety

Gość dom women
BZDURA Tak trzymaj wielkie gratulacje

Gość daria23
Nie napewno nie dopuszczę do tego aby mieć jojo. Jeżeli będę się pilnować tak jak dotychczas, to mi to nie grozi. Pozdrawiam

Gratuluje daria najważniejsze to sie nie poddawać ja ciągle walcze z tłuszczem 7kg za mną....musimy zawsze już uważac przy jedzeniu bo ja też mam cholerna tendencję do tycia:-(

Gość daria23
nestee zgadzam się z Tobą. Tyle kg już za nami i nie możemy tego zniszczyć, tym bardziej, że zbliża się wiosna i musimy wyglądać sexi ;) Trzeba być twardym :)

Gość papryczka12
a ja sie odchudzam i odchudzam i nic mi nie wychodzi, bo mam napady glodu mam dosc:O

kolejna desperatka... pogadamy, jak zakonczysz diete, i zaczniesz jesc normalnie 💤

Gość deeper.
Kurwa, jak mozna napisac cherbata?:O:O:O

hehe, dobre z ta cherbata ;) ale co tam, ja 'humor' zaczynam od ch, i zawsze poprawiam

Gość daria23
Matko Boska, odezwały się polonistki :/ nestee: a Ty jaką diete stosujesz?

Gość daria23
papryczka12 to może żeby oszukać głód to zjedz sobie jakiś owoc, warzywo albo jogurt. Najważniejsze żeby nie jeść już nic po godzinie 18. Dasz radę :)

Gość AnnaGG
Kurcze,przestańcie w każdym temacie pisać o tym jo-jo!!! Dajcie komuś coś zrobić,nie dołując go każdym słowem!!! Zajmijcie się sobą a nie tylko wmawiacie komuś jo-jo!!!Przecież nikt nie mówi,że każdy po tygodniu rzuca się na jedzenie i objada się nie wiadomo jak!Ludzie nie chudną po to,żeby zaraz nadrabiać to co stracili!Myślą po co to robią i wiedzą i bez was co i jak! Może same nie dajecie sobie razy z jo-jo i gnębicie inne dziewczyny!No szok-w każdym temacie znajdą się jakieś takie,które piszą wciąż na jeden temat!Jo-jo i jo-jo i nic innego nie potrafią niestety. Darujcie sobie taie komentarze,bo są całkowicie zbędne!

Gość kot na szpilkach
AnnaGG, mądre słowa:) ja też co wejde na temat to pierwsze odp są "kolejna idiotka", "joje będzie, na bank" itp.itd. nie wszyscy są tacy sami:O

Gość daria23
AnnaGG ja też Cię popieram :D ja się wcale tym nie przejmuję co inni piszą. Jeżeli ktoś naprawdę chce schudnąć to nie dopuści do tego aby ten efekt jojo go dopadł, a mi zależy na ładnej sylwetce i zrobię wszystko aby tą wagę utrzymać. Pozdrawiam :]

Daria, bede wiernie kibiciowac, tylko prosze pisz na tym topiku czasem, juz sobie nawet go zapisalam :)

Gość concordia
jojo masz jak w banku może troszke później..ale bedzie

Gość concordia
a czego mam wam zazdrościć ? nadwagi ??

Concordia, poczytaj najpierw, na kogo warczysz, przeciez sie usmiechnelam do Ciebie ;)

Gość AnnaGG
Skoro nie zazdrościsz nadwagi to pewnie jesteś piękna i cudowna,tak?!;) A więc po co tu zaglądasz i przeszkadzasz innym? Zajmij się czymś innym skoro temat Ciebie nie dotyczy;) A ja schudłam bez mądrości Twoich Tobie podobnym i żadnego jo-jo nie ma,więc daj sobie spokój,tak?! Każdy ma swój rozum i daj sobie na luz;)

Gość daria23
Dzisiaj robiłam porządki w szafkach i powyrzucałam wszystkie ubrania, które już mi są za duże:) Do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że schudłam aż 11 kg, pierwszy raz w życiu udało mi się zrzucić tyle kg. Jestem szczęśliwa i zadowolona z tego co osiąnełam w ciągu tych 3 miesięcy :) A najważniejsze jest to, że zaczynam podobać się sobie:) Mam nadzieję, że już niedługo zobaczę swoje wymarzone 60 kg :)

Hej ja tez wyrzucilam za duze ciuchy alee mnie tto ucieszylo ale do starego rozmiaru mi jeszcze daleko;-(najwazniejsze nie poddawac sie!!

Gość
nestee a Ty jaką dietę stosujesz, jeśli moge wiedzieć ? Pozdrawiam

Gość
Przybył mi 1 kg :( jem cały czas tak samo jak zawsze, żadnych grzeszków nie popełniłam, więc nie wiem dlaczego mam 67 a nie 66 kg :( może to dlatego, że za tydzień powinnam dostać okres

Ja dieta 500-300kcal plus cwiczenia pozniej bedee powoli dochidzic do 1200i zawsze juz tyle jesc

Gość jsdjncnjnjdjd
kurde nestee to co Ty jesz?? 300kcal to nic!

Gość
to nie o to chodzi zeby tylko schudnac ale utrzymac wage.Jezel ktos chce wazyc 62 kg np przy wzroscie 160cm to przez cale zycie musi jesc 1600 cal. i to jest dieta na cale zycie.

Gość
napisz proszę co jesz, widzę że też ładnie Ci kg lecą...