Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g4jwk

A wy ejstescie jacys zdesperowani tym calym portalem

Polecane posty

Gość g4jwk

biech juz kazdy sobie robi co chce , i my myslmy o tym co chcemy, nie musicie wciaz zakladac tych glupich topikow i pisac w kolko tego samego... zachowujecie sie jkabyscie wcale nie byli inni od nich. Dajcie sobie spokoj, nich ini robia z siebie ofiary, przechwalaczy,jesli wam to nie pasuje to wy tego nie robcie, a nie wciaz o tym rozmawiamy, kazdy sam powinien wiedziec co o tym myslec.

Gość g4jwk
sorry nie napisalam ze chodzi mi o portal NASZA KLASA - tez dziwne , ze nie wiecie o jaki inny moze chodzic XD

no akurat tego sie domyslilismy ;) ale nadal nie wiemy, co to znaczy, ze jestesmy zdesperowani NaszaKlasa

Gość g4jwk
no zachowijecie sie strasznie, akurat nie wiem ,c zy wy , ale wiekszosc tu zgromadonych os. jak np. teraz powstal topik juz setny;/ Rany ludzie, nie rozumiem piszecie najezdzacie na ten portal, ale wciaz o tym mowiecie, wymieniacie sie zdjeciami, i macie glupie problem, p. z kometarzami, wiciaz piszecie jakie to zle i niedobre. skoro wam nie pasi to po co wciaz o tym piszecie,( no tak etraz ja wychodze a taka sama bo napisalam durny temat) To jhuz jest chore. Koniec;/

Gość g4jwk
no to tyle chcialam powiedziec, juz nie draze tamatu, bo glupi, tylko zwracam uwage , ze ludzie sie wciaz powtrzaja .