Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka198643

zapłodnienie

Polecane posty

moj tak samo mowi! mieszkanie szkola.. blaaaa blaaa blaaa wszytskie moje kolezanki takie dobre sa w ciazy albo juz maja ...

Gość sialala1111
Lenka198643 jeszcze w zależności w kórym dniu cyklu współżyłaś....

Gość sialala1111
czyli który dziń cyklu to był?

A ile już Ci się spóźnia@? Idz do apteki i zrób test.Daleko masz do apteki?,kup od razu dwa,lub 3 i zrob jeden dzis a pozostale jutro.....,ja bym na Twoim miejscu nie czekala,tylko biegiem bym poleciala do apteki... nie zwlekaj,tylko idz,jak bedziesz odwlekac tym gorzej bedzie dla Ciebie i moze ciazy a tak to bedziesz juz wiedziec i pojdziesz do lekarza,chociaz gin dopiero kaze przychodzic w 6-7tygodniu,bo tak to nic nie zobaczy,albo zrob sobie bete z krwi,tez bedziesz miec wynik na 100%,ja bym byla na Twoim miejscu bardzo szczesliwa,jakbym zobaczyla na tescie 2grube kreseczki...:)

ok :) dzis kupie testy i zobaczymy jutro jestem w szoku ze tak od razu mowicie mi ze jestem w ciazy??!! od niedzieli z kalendarzyka wynika ze 8 marca powinnam dostac

ja juz sama niee wiem czy plodne czy niee plodne !! zobaczymy.... :) uciekam juz! jutro sie odezwe jak test wypadl papa :) dzieki za informacje

To jak miałaś dostać 8marca to spóźnia Ci się tylko parę dni,to może stres czy coś takiego... czasami @ parę dni się spóźnia

czesc :) nie zrobilam testu bo dostalam okres :( wiec nie bede mamusia a szokda :( buziaki pozdrawiam i dziekuje za rady :) papa :*