Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abonament tv

czy istnieje imię, które podoba się wszystkim??

Polecane posty

Gość abonament tv

co któraś poda tu jakiś typ - zawsze jest pół na pół - niektórym się podoba - innym nie. Czy istnieje takie ładne ogólnie?

nie. Bo każdy z nas ma inny gust i wedle przyslowia "jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził" :) Jeśli imie podoba się mamie i tacie dziecka to to jrest najważniejsze, a opinie innych można wysluchać i rozważyć ale niekoniecznie się nimi sugerować.

Gość jest to największy przywilej
rodziców nadanie dziecku imienia ! Nie rozumiem dlaczego powstaja takie topiki ....

Gość a mnie
się Maria nie podoba

Gość ..... popieram
mi się np nie podobają takie imiona polskie, nie wiem ale zalatuje strasznie wiocha, natomiast preferuję imiona francuskie, hiszpańskie, arabskie.

Gość .mlmklm
mi też imię Maria się nie podoba

a ja lubie te co zalatują wiochą :D a tak poważnie to prawda jest taka ze jakbyś dziecku nienadala na imie (mówie o normlanych uzywanych imionach a nie o myszonie i żyrafie) to to imie i tak stanie się dla ciebnie jedyne i wyj ątkowe bo bedzie je nosila wyjątkowa osóbka :)

Gość ..... popieram
Maria??? chyda. Moja znajoma miała tak na drugie imie i zawsze się wstydziła gdy się ja o to pytano. Maria - typowa wiocha.

Gość abonament tv
wydaje mi się, że Anna - też piękne. To co ja dla swojej córki wybrałam mniej się podoba ogółowi, ale co tam :)

MaMani, Twoja coreczka jak ma na imie, bo mamy sie ostantnio pytalam czy Mania to zdrobnienie czy normalne imie, powiedziala, ze to warszawskie zdrobnienie imienia Maria, wiec jak?:)

Gość a mnie
to je sobie noś i nazwij tak swoją córkę jak chcesz ale mnie się te imię nie podoba tak jak większość z tych starszych. W życiu nie skrzywdziłabym dziecka imieniem maria, Zofia, Antonina, Franciszek, jan czy Antoni

Gość AnimozzzZ
mi sie tez polskie imion anie podobają

ma na imie Maria (czyli zajeżdża wiochą :P) :D:D:D Mówimy do niej Mania, Marysia, Maniulka... ale ona twierdzi, ze ma na imie Mania i jak ktoś się zwraca np "Marysieńko" to ostro poprawia "nie marysieńka, ja jestem MA-NIA!!!!" :D:D:D:D

to nie jest kryzwda, yapewniam, pryznajmniej jak mnie w sykole wlali, to sie 4 dyiewcyznz nie odwrocily

Gość komuś wyżej podobają sie
imiona zagraniczne hmmm no dobrze tylko musimy pamiętac o tym aby to imie jakoś brzmiało z nazwiskiem ....moja córka chodzi do szkoły z chłopcem ,który ma na imie Kevin...Malinowski :O Nie róbcie dzieciom wiochy w szkole ! Potem bedą sie mnożyć takie Jesiki Nowak albo Pamela kowalska ...no ratunkuuuuu!

Gość AnimozzzZ
dokładnie, te imiona są obrzydliwe...

Gość AnimozzzZ
ja na szczęście nie mam typowego polskiego nazwiska.

Gość zabija sie na rozne sposoby
nie istnieje. nie ma identycznych ludzi i nie ma imienia, ktore podobaloby sie wszystkim. to niemozliwe

Gość Jakubbbbbb
Imię Kuba sie wszystkim podoba..;)

a ya to wg mnie fajnie sie nazywam, mam nazwisko slawnego polskiego kompozytora, dostojnie bardzo brzmie

Gość Nena24
karolina

Gość zabija sie na rozne sposoby
mnie nie, bez urazy

Gość AnimozzzZ
wiesz wszystkie dzieci są kochane bez względu na imię, tyle że w dorosłym życiu mogą mieć przez to kompleksy. U mnie w pracy jest laska która ma na imię tak jak wyżej ktoś wspomniał - Jessicca, i jest dumna z tego, co więcej inne babeczki jej tego zazdroszczą, ma większe powodzenie u mężczyzn,powiem wam że imię gra ogromną rolę w życiu człowieka, choć je nie widać.... ale dźwięk tworzy wibrację...

Gość Pamela kowalska dooobreee
:D :D