Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SheComCom

Higiena małego chłopca

Polecane posty

Gość SheComCom
Dziewczyny czy wyście powariowały:>??? To ja jestem w 37 tc i mimo ciązowych jazd jak np... potykanie sie,wylewanie idt... nie miałam takich jazd;) he he...

mahera nie wiem jaki obowiazek ma szpital. wypelnilam kartki z wybranym lekarzem potem w przychodni wypelnialam jeszcze raz te kartki. nikt nie przyszedl. Pierwszy raz slysze ze lekarz przychodzi. Polozna z przychodni mi powiedziala za 1 razem ze za daleko mieszkam i nie chce jej sie dojezdzac bo jej to zajmie wiecej czasu niz jej porada :D:D Jak czytalam tutaj ze polozna oglada krocze itd. Moja polozna pokazala mi jak dizecko wykapac (przyszla jak mała miala 2 tyg do tego czasu sama sie nauczylam ja kapać:D:D:D) powiedziala co moge jesc karmiac piersią (nie karmilam :P) powiedziala ze mamy ladnego pieska i poszla aa wypila jeszcez herbatke (to byla prywatna polozna) dlatego za 2 razem szkoda mi bylo na takla przyjemnosc pieniedzy :D

mi małą potrzebuje namiarow na dobrego prywatnego lekarza najlepiej dostepnego w świeta i nockami bo moja lekarka tylko w przychodni pracuje i jak cos sie dzieje to trafiamy na galla a tam to jest szopka a nie przychodnia.

Gość SheComCom
heh., oki ja spadam dziewczyny. Dziekuje za odp.Pozdrawiam