Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalalalaffrr

jade do egiptu za 2 tygodnie!!!

Polecane posty

Gość sialalalalaffrr

znajomi ostrzegaja mnie ciagle przed natretnymi arabami. ale jestem raczej chuda, wysoka i jestem ciemna blondynka wiec chyba zle nie bedzie? bo slyszalam ze oni lubia blondynki, o rubenowskich ksztaltach i sa raczej niskawi wiec jak myslicie? nie chce jechac na romanse i mam ochote odpoczac. niestety jade z 3 dziewczynami, bez facetow iwec troche sie obawiamy natretnych facetow :O one podobnie do mnie wygladaja. myslicie ze raczej beziecznie mozemy wypuszczac sie wieczorem na miasto?? prosze o odpowiedz

Gość minillla
A czemu akurat do Egiptu? Mało oryginalnie, teraz wszyscy tam jeżdża... Ja w lipcu jadę do Indii :)

Gość skoro jedziesz odpocząć
to nie szlajaj się nocami po knajpach i nie będziesz miała tego problemu :P:P

Pewnie na miejscu zmieni zdanie, jak każda Polka :P i zerżnie ją stado Arabusów

Gość njgjn nghhg
Ja jadę jutro do Brazylii :P DO Egiptu za darmo bym nie chciała ;)

Gość sialalalalaffrr
no ale chcialybysmy tez wyjsc z hotelu. nie jade tam zeby siedziec w hotelu a nie jade tez zeby romansowac z facetami z egiptu :O no i pytam sie czy to faktycznie prawda ze oni tacy natretni sa? chyba jednak nie jestem w ich guscie wiec bede miec spokoj? a do egiptu jade tylko dlatego ze mamy do wykorzystania urlop, bedac w biurze podrozy to byla jedyna sensowna i w miare dobra oferta last minute a egipt to tez zawsze cieplej niz gdzies w tym okresie w polsce ;) na indie mnie nie stac niestety z pensji jaka wyciagam ;)

Gość njgjn nghhg
Tzn lecę ;P Bo dojechac nie dojadę :)

Gość same dziewczyny
ja bym nie jechała, niedawno wróciłam ale byłam z chłopakiem i jeszcze pare znajomych, blondynki mają najgorzej jeśli chodzi o tych arabów bo u nich to jednak rzadkośc taka blondynka ale jak dacie od początku do zrozumienia że nie macie ochoty to powinni sobie odpuścic, do jakiej miejscowości jedziecie

Gość sialalalalaffrr
hehe, nie nie zmienie zdania bo w Pl czeka na mnie facet ;) a poza tym araby nie sa w moim guscie. wole polakow ;) wiem, ze egipt nic oryginalnego, i chetnie gdybym miala wiecej kasy pojechalbym gdzies indziej ale coz. trzeba cieszyc sie z tego na co cie stac ;)

Gość sialalalalaffrr
no ale dlaczego nie pojechalabys? wlasnie znajomi ostrzegaja ale z drugiej strony mowia, ze na chude i nieblondynki raczej nie leca wiec bedziemy miec spokoj. i czy reaguja na odmowe? jezeli od poczatku nie bedziemy dawac zadnych znakow na cos wiecej to bedziemy miec spokoj? hurghada :) byl ktos???

Gość same dziewczyny
ja też tam w hurghadzie, pojedziesz to zobaczysz ale tak naprawde nie jest tak źle, na wasze odmowu powinni raczej reagowac ja sie tylko poprostu uśmiechałam i poszłam dalej-proste

Gość polakow wolisz
??? niezle prowo 1/10 za inwencje :D

Gość njgjn nghhg
Nie poleciałabym, bo dla mnie Egipt to syf i dzicz, prymitywni ludzie.

Gość sialalalalaffrr
dzieki :) bo nie tyle obawiam sie ich "podrywania" ale natrectwa ze np wieczorem mogloby byc niebezpiecznie. wiadomo, same dziewczyny bez facetow. mam nadzieje, ze nic zlego sie nie sitanie. jak ci sie podobalo? ogolnie zadowolona bylas z wyjazdu? ja jade na 2 tygodnie az. planujemy rowniez rozne wycieczki wiec miejmy nadzieje ze pogoda i nastroje dopiszą

Gość same dziewczyny
ja byłam tydzień (hotel bella vista i twój) i byłam na 2 wycieczkach (piramidy-to był obowiązek dla mnie i na rafach-przepięknie) i mi wystarczyło bo chciałam też odpocząc a te wycieczki w takim skwarze to też troche męczą (byłam początek września) ijestem bardzo zadowolona, jak bym miała naprawde kase to też by leciała raczej na Malediwy niz do egiptu

Gość sialalalalaffrr
dzieki. piramidy to obowiazek. koniecznie. tez mam zamiar sie wylegiwac ale jak juz tam bede 2 tyg to tez chce trpche pozwiedzac. na inne wycieczki teraz mnie nie stac wiec ciesze sie z tego egiptu. oby bylo dobrze i zeby panowie nam nie przeszkadzali w babskim wypadzie ;)

Gość same dziewczyny
na piramidy jak dobrze pamiętam kosztowała ok 60 dolców

pfff do egiptu tez mi cos, dlaczego ludzie sa tak mało oryginalni, niektóre kraje sa juz dawno przereklamowane

Gość mała pi pi pi
a ja lece z chłopakiem w czerwcu na Riwiere Olimpijska do Paralii w Grecji :) był ktoś tam ?

Gość wiem co pisze
ale widze wszyscy znawcy.... Egipt jest pieknym krajem, jest co zwiedzac, a jesli nie bedziesz prwokowac to nikt Cie nawet nie zaczepi a jesli juz to to raczej z ciekawosci i serdecznosci a nie z checia zerzniecia ze tak sie wyraze, to turysci prowokuja sytuacje a pozniej narzekaja, spolecznosc jest bardzo sympatyczna, Polecam aleksandrie, jedno z niewielu miast w ktorym nie ma tyle kurzu i jest czyste powietrze, a jesli chodzi o ORYGINALLNA PANIA to gratuluje wyboru do indii, wprawdzie taniocha tam jest wielka ale nie zycze nikomu piania podan i stania caly dzien w kolejce po miejsce i pozwolenie do przejazdu kolejowego czy innego publicznego transportu , poza tymm spolecznosc w indiach nie jest przyzyczajona do turystow i nie jest tak otwarta jak w egipcie....

sie uczepiła tych biednych indii no.. jak ktos lubi podrozowac to za kazdym wyjazdem nie robi z tego sensacji jak ta podniecona pani, jak ktos chce zaliczyc to sie tak podnieca i ogłasza wszem i wobec zanim wyjedzie, jezeli chce wypoczac w sloncu zawsze mozna to zrobic na pld eu gdzie chyba jest jednak ciekawiej a nie piramidy, piach i stoiska z koralikami ew woda dyski i restauracje :O