Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meg25

Po czym poznac ze facet chce sie tylko zabawic?

Polecane posty

Gość Meg25

jak w temacie

Pytanie tak ogólne, że nie można dokładnie odpowiedzieć. Napisz coś więcej.

Gość Meg25
znamy się od 3 lat, zawsze nas do siebie ciągnęło, ale a to ja miałam związek, a to on, póżniej moja przyjaciółka się w nim zauroczyła, a jesteśmy grupą znajomych, czułam co się dzieje między nami, ale postanowiłam to zdusić w sobie, walczyłam.... teraz moja przyjaciolka jest 1,5 roku w zwiaku, moj ''oblubieniec'' przypomnial sobie o mnie. Genaralnie odzywa sie co jakieś 2- 3 miesiące, chyba, żeby się przypomnieć nigdy z nikim nie mialam takiej chemii, spotkalismy sie w tym tygodniu, przegadalismy cala noc, przystawial sie do mnie, ale nie dalam sie nawet pocalowac, zwlaszcza, ze rozstalam sie tydzien temu z chlopakiem i nie mam ochoty na mężczyzn... wiec nie przespalm sie z nim, nie wiem, czy chcial tylko tego, bo chcial sie przytulac itd powiedzial ze nie mam dla niego serca zapytal czy masz ochote na seks ? powiedzialam ze nie, on- ja tez nie mam, mam zaj**sita ochote zignorowalam to, kiedy wychodzil, chcial mi dac buziaka, odsunelam sie, naprawde nie mam ochoty zeby ktoklwiek mnie dotykal mimo, ze uwielbialam seks, i bylam bardzo odwazna w łóżku, pisze to, zebyscie nie wzieli mnie za cotke niewydymke bo to nie tak wyszedł rano napisał, zebym wstała, bo się spóżnie, potem w czasie dnia pisał, dzisiaj znowu. Niekiedy ja nie odpisuje Nie wiem, czy on chce mnie poprostu zaliczyć i dlatego się odzywa, bo jeszcze mu się to nie udało, czy... należy do facetów, któremu dziewczyny wskakują do łóżka, więc gdyby chciał szybkiego seksu, to nie przyjeżdzałby chyba do mnie a może chce zaliczyć coś trudniejszego co myślicie ? proszę o szczere opinie

Pytanie takie już było. Po co dziesięć razy na kafeterii się o to pytasz ? nie uzyskasz to prawdziwej odpowiedzi, nie dowiesz się prawdy. Musisz sama to ocenić. Zresztą po co ci to pytanie. Załóż, że facet chce seksu i po sprawie. Najwyżej może być lepiej.

Gość Meg25
widzę w jego oczach coś więcej, ale nie chce się przeliczyć

Gość Meg25
tak założyłam Ale to osoba, która od 3 latach chodzi mi po głowie..i w końcu jest szansa może są jakieś szablonowe przykłady, kiedy facetowi zależy to głupie i infantylne, ale kobiety w takich sytuacjach zazwyczaj tak reagują ;)

Gość Meg25

Gość lustator29
mądra kobieta to wyczuje

Gość Meg25
a moze pozna noca, ktos da mi jakies wskazowki kiedy sie cos czuje, do drugiej osoby, jest sie zaslepionym i madrosc, logika nie ida w parze nigdy z uczuciami

Gość Carolineeeee
po butach