Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruczaca kotka1977

Potrzebuje pomocy-PADACZKA

Polecane posty

Gość mruczaca kotka1977

Mam pytanie do zorietowanych w tej sprawie czy jesli ktos jest chory na padaczke to moze miec takie objawy jak by byl nienormalny robic cos czego nie kontroluje albo zachowywac sie tak jak by mial rozdwojenie jazni....Czy ta choroba moze miec takie skutki??? Chodzi o padaczke z utrata swiadomosci...Prosze jesli ktos wie odpowiedzcie.

Gość hmmm mi sie wydaje
że to raczej nie padaczka. a ta osoba maświadomośc ze dziwnie sie zachowuje? czy nie wie o tym?

Gość mruczaca kotka1977
generalnie wie ze dziwnie sie zachowuje ale nie wie dla czego to robi ale robi to tez w tedy kiedy jest w pelni swiadomy wiec moze to tylko taka przykrywka ze to przez chorobe,a konkretnie chodzi o to ze probuje wszystkim w okolo zmarnowac zycie klamie wymysla pisze rozne esemesy do roznych osob ,czy to choroba psychiczna czy co????Sama doswiadczylam przykrosci z jego strony a tak naprawde niczym nie zawinilam!!!!!!!!!!!Mam juz tego dosc czy ta choroba moze tak zniszczyc mozg ze czlowiek jest zdolny do takich rzeczy????

Gość oiuyt
to co piszesz to objaw jak najbardziej choroby......ale nie padaczki! nawet nie mysl ,ze to z winy padaczki. taki wredny typ wykorzystujacy chorobe jako przykrywke :O

Gość mruczaca kotka1977
Ja wlasnie tak nie mysle tylko ze ktos usilnie prubuje mi wmowic ze tak wlasnie jest(nawet nie on sam) ze tak dzila ta choroba ze moze to obrzek mozgu itd nie wiem juz sama co mam o tym myslec i tylko wyc mi sie chce a moje zycie sie rujnuje....

Gość bardzo dziwne zachowanie
moja babcia własnie choruje na padaczke ale na tle miazdżycowym i ma zaburzenia świadomości ...nie rzuca sie nie traci przytomnosci tylko nie wie gdzie jest i co robi ....ktoś z boku nie wiedziałby nawet ze jest chora ....ale to co opisujesz to jakas choroba ...ale psychiczna

Gość mruczaca kotka1977
Dzieki wam wszystkim jakos tez nie chce mi sie wierzyc w to ze to przez chorobe bo pewnie ze jak czlowiek ma atak to moze byc nieswiadomy ale zaraz potem chyba ta swiadomosc wraca a przeciez jesli ktos normalnie funkcjonuje pracuje jest w normalnych sytuacjach normalnym czlowiekiem to chyba nie mozliwe zeby ta choroba zniszczyla mu tak mozg zeby mial dwie osobowosci?????Czy to wogole mozliwe bo ktos na poczatku napisal ze tak?????!!!!!!

Gość sorki ale
a może to Ty masz problem? Bo jeśli ty sie tak zachowujesz a myślisz ze to oki, a inni mowią ze to choroba a ty nie chcesz tego do wiadomości przyjąć? naprawde może powinnas isc na leczenie?

Gość mruczaca kotka1977
nie to nie ja mam problem poprostu doswiadczylam takich fajnychsmsow od kogos przez kogo moge wiele stracic a ktore nie sa prawda a ktos inny probuje mnie powstrzymac od wyciagniecia konsekwencji mowiac ze ten czlowiek jest chory a ja nie wiem co robic???

Gość sorki ale
no bo jest ten człowiek chory, poprostu nie przejmuj sie tym . A tak naprawdę to nie wiem o co Tobie chodzi, pisząc ten temat. W sumie to o co Ty pytasz? Jakie jest pytanie?

Gość mruczaca kotka1977
jak zaczniesz od poczatku to bedziesz wiedziec o co pytam.Czy takie zachowanie moze byc przyczyna padaczki czy ta choroba moze do tego prowadzic do znirownowazenia psychicznego...A przejmowac mam sie czym bo to chodzi o moje zycie prace itd.....

Gość sorki ale
te objawy o ktorych piszesz sa objawami choroby psychicznej _może to być schizofrenia. Jestem po psychologii i znam się na tym. Czemu nie możesz zignorować tej osoby, albo spokojnie z nia porozmawiać, może przekonać do leczenia. Napisz co ta osoba może ci zrobic, jesteś tu anonimoa, może spróbuje pomoc

Gość mruczaca kotka1977
ok dzieki opisze ale jutro dzis musze juz uciekac jak bedziesz miec chwilke to zajrzyj jutro bede wdzieczna za pomoc...ale uwazasz ze nie ma to nic wspolnego z padaczka???

moze to byc padaczka mam kolezanke z padaczka, u niej ataki rozpoczynaly sie ,,stndardowo'', jak na te chorobe dretwienie, skrzywienie palcwo u rak, slinnotok, rozwalenie galek ocznych i bum na ziemie

Gość sorki ale
sorki, ale jutro jutro z rana wyjeżdzam, będę tu mniej więcej za 2/3 tygodnie. Zyczę wszystkiego dobrego! Powodzenia

Gość mruczaca kotka1977
wracam do tematu moze dzis ktos jest tu kompetentny i powie mi czy padaczka moze byc przyczyna zachowania psychicznego (pisalam wyzej) czy ta choroba moze miec wplyw na zmiany w mozgu????

Gość a dlaczego ty
twierdzisz,że to jest padaczka a nie choroba psychiczna? Ktoś Tobie nawciskał kitów mówiąc że to padaczka!

Gość mruczaca kotka1977
nikt mi nie nawciskal kitow ze to padaczka poniewaz ten ktos jest naprawde chory ma padaczke bez drgawek ale z utrata przytomnosci .Ktos powiedzial mi ze to najciezszy przypadek padaczki ataki wystepuja co ok 4 miesiace i ktos twierdzi ze ta choroba moze miec takie skutki ze ta osoba zachowuje sie niepoczytalnie choc gdy masz z nim kontakt to zachowuje sie calkiem zwyczajnie.Ja nie mam nikogo w rodzinie kto ma padaczke wiec nie wiem czy to moze byc prawda ale wydaje mi sie ze padaczka nie ma nic wspolnego z takim nienormalnym zachowaniem ale moze sie myle??????

Gość a dlaczego ty
no ale co to za róznica czy to padaczka czy choroba psychiczna? czemu to dla ciebie takie ważne. Jeżeli ktoś ci powie ze to padaczka to będziesz spokojniejsza, czy co??

Gość mruczaca kotka1977
nie nie bede spokojniejsza poprostu probuje sie dowiedziec czy padaczka moze miec skutki choroby psychicznej i to wszystko ,czy to moze byc prawda czy ktos usiluje mi to wmowic Czy to takie trudne do zrozumienia

Gość mruczaca kotka1977
widze ze nikogo kompetentnego tu nie ma no szkoda a mialam nadzieje.....