Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttt-shirts faaaaaaaaan

Lubicie takie podkoszulki?

Polecane posty

Gość sdffa
"preferować" znaczy "woleć", a nie "lubić" Więc zdanie : "nie preferuję takich" jest w zasadzie bez sensu

Gość misiabela kąfacela
Ja mam 30 lat i uwielbiam takie koszulki.

Gość a ja też lubie
mam 20 lat i mam z myszką miki

Gość logika mi podpowiada
ja mam 21 i uważam że jestem za stara na takie koszulki PS. pozdrawiam misiabelę :D🖐️

Gość frgtyhjukilop
a ja mam znacznie wiecej lat i uwielbiam takie Tshirty do dzinsow:)niekoniecznie do adidasow,mozna je zalozyc nawet do baaardzo wysokich szpilek:)

wg mnie do szpilek wygaldaja smiesznie, i pasuja tylko dziewczynom kolo 18 roku (noszone do spzilek) inaczej kobieta w wieku 20+ w takim zestawieniu wyglada dziecinnie. Co innego oczywiscie nosic je do normalnych plaksich butow.

Gość misiabela kąfacela
ja tez pozdrawiam Nie, ze szpilkami nie noszę, ale ja ogólenie wcale nie nosze szpilek :P Takie tshirty w wolnym czasie to mam w planie nosić i po siedemdziesiątce. O ile mi się wtedy jeszcze cyce w nie zmieszczą

Gość misiabela kąfacela
hehe, szkoda, ze to nie w Polsce albo w Niemczech, kupiłabym sobie taką z jetsonami :)

Gość 11111111111111
dla nastolatek tak,szczsekolnie te z myszkami itp resztawzorów moze byś i dla trochę starszych dziewczyn

Gość sdffa
To tym bardziej bez sensu, bo preferowac "w czymś" to już siew ogóle nie da. Jeszcze zdanie "nie preferuję takich ubrań" mozna od bidy uznac za poprawne, bo oznacza "preferuję inne - np. eleganckie". W znaczeniu - wolę eleganckie. Ale "nie preferuję w takich" nie ma żadnego sensu i jest niepoprawne.

Gość sdffa
Własnie chodzi o to, żeby wyrazac siejasno, zeby inni nie musieli nic interpretowac. Nie za bardzo ma sens , kiedy po pytaniu "czy lubie takie koszulki" pada odpowiedx "ja takich nie wolę". Nie wolisz od czego? Na takie pytanie logiczną odpowiedzią byłoby "ja takich nie lubię" albo "ja takie lubię".

Przyczepiłaś się jak rzep do psiego ogona.. staje się to powoli nudne.. mi się to nie podoba bo wole inny styl ! już dobrze?! jeżeli nie umiesz inaczej zrozumieć to co wcześniej napisałam to już twój problem..

A w ogóle pytanie zadano zle.. jak mogę lubić podkoszulki? to moi znajomi? może czy podobają wam się te podkoszulki.. więc głupie pytanie głupa odp

Gość ajajajajajajajajajaajajaaaaaaa
ostatnio widziałam dziewczyne w podkoszulce z kaczorem donaldem i miala do tego wąskie dzinsy,wygladała super!Mnie sie bardzo podobają:)

Gość anganaga
jaka ty piznieta zolza jestes i glupia jak but przy tym :/

Głupi to są ludzie ukrywający się w sieci i obrażający ludzi wokół. Z własnych obserwacji stwierdzam, że są to ludzie niedowartościowani, słabi psychicznie, zakmpleksieni. Na codzień taka niepozorna szara mysz, a w sieci kreuje sie na niewiadomo kogo, bo czuje się bezpiecznie. W końcu nikt jej tutaj nie zdemaskuje. I nie sądzę, żeby normalny człowiek chocby w najmniejszym stopniu przejmował się dyrdymałami wypisywanymi przez takie osobniki.

Gość ach jak przyjemnie
ihihihiihihihih dawaj wiecej takich textow :D jest zabawnie :D

Lubie takie koszulki,ale nosze je tylko w polaczeniu ze sportowymi butami czy spodniami.Chociaz widze na ulicach (w UK),ze sa dziewczyny,ktore zakladaja do nich szpilki.