Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam27 lat

czy ktoś wie dlaczego

Polecane posty

Gość mam27 lat

on po 5 latach wzajemnej miłości, najpierw zaczął zwalniać tempo , przestał mieć czas,codzienne rozmowy zmieniły się w dwie ,trzy na tydzień, potem raz na jakiś czas i nagle przestał się odzywać bez słowa żegnaj. Próbowałam do niego dzwonić ale bezskutecznie. Chyba serce mi pęknie z rozpaczy. W desperacji sprawdziłam czy żyje bo nie mogłam uwierzyć,ze przestałam się liczyć w jego zyciu. Czy ktoś mi wyjaśni dlaczego mężczyzna robi coś tak potwornego kobiecie, której wyznawał miłość i uwielbienie. Czy on myśli,że ja mogę udawać,że nigdy go nie było? jak to zrozumieć

po 5 latach nawet nie potrafi powiedzie,ze odchodzi.albo inna dziwczyna i nie ma odwagi powiedziec ci prawdy.albo juz cie nie kocha i tez nie potrafi ci tego powiedziec.jedno jest pewne zal mi ciebie i jezeli cie olal to ty tez go olej.nie pros sie nie odzywaj.widocznie nie byl ci pisany.

Gość yupiajjaja
pełno tego syfu kiedyś przeszłam to samo dzisiaj wiem ze przyczyna lezy w prostactwie i braku elementarnej kultury. sperrrdala jak kret bo rozmowa jest za trudna a oni za głupi na wyjaśnienia tego ze to był zart i tk na chwile,potem jest nastepna az taki maly czlowiek trafi na kobietę mściwą i wtedy pozałuje.wyglada na to ze ty nie jestes ta msciwa bo zamiast wyrwac chwasta placzesz za szczurem

Gość angelala
tak jest, nie ma odwagi powiedziec Ci tego prosto w oczy

Gość mam27 lat
nie ma odwagi bo czego się boi? moich łez, pytań? jestem mu obojetna więc dlaczego?

Gość dobrze zrobił
bo wziął wine na siebie a tak to byłby płacz bo "facet przyszedł i powiedziała że już mnei nie chce/kocha!!! Dlaczego? Co ja złęgo zeribłam? jestem bezndzijena buuuuuuuuuuuuuuuuuu" jeszcze ci przysługę na koniec wyświadcza a ty narzekasz :O

Gość kajakso
czasemi taki facet nie boi sie ale jest chujkiemi mu sie nie chce bo mu nie zależy. Są takie egzemplarze ale to chyba powinnaś wiedzieć bo przez 5 lat można zakumać że ma się do czynienia z dupkiem

Gość czasem życie zaboli
jeśli to cię pocieszy to jestem facetem i mam tak samo jak ty...najgorsza nie jest zdrada ...ona po prostu odeszła bez słowa i nic nie chce gadać twierdzi że niepotrafiłaby...wiem że to boli jak skurwysyn ale prosze cię odpuść nie popełniaj tego błędu którego ja popełniłem żyj dalej choć niewiem jak bardzo trudne w tej chwili ci się to wydaje ból minie tylko musisz odpuścić...ktoś kto jest takim tchurzem nie zasługuje na twoją miłość

Gość mam27 lat
i niby na czym ma polegać ta przysługa? a kto tu mówi o winie? wziął winę na siebie ? a niby ja jestem czemuś winna? gubię się z takim wyjaśnieniem

Gość mam27 lat
nie cieszy mnie że inni mają tak samo:-( nigdy bym nie wymyśliła że można tak zakończyć wspólne 5 lat:-((( jessu jakie to okrutne

Gość ja nie wiem dlaczego ludzie to
takie kompletne zera i ze o tym dowiadujemy się dopiero po latach

Gość ejej lala
żal mi Ciebie dziewczyno .nie martw sie tym co Ci zrobil, on zawsze byl taki tylko bylas omamiona uczuciem zaraz wyjda jego klamstwa i matactwa, zobaczysz ze tak bedzie jak 2x2=4

Gość wrzuć na luz
byłas z matołem ale 5 lat? ja pitolę masakra ze taki koniec

Gość już spokój

Gość no niezłe jaja
ja wiem dlaczego!! znalazł inną i twoją miłość do niego zamienił na inną , teraz przed drugą udaje mega fajnego. Ty już się nie liczysz-sorry ze tak brutalnie ale znam to, niektorzy zachowują się jak fagasy z remizy. Ja dałam sobie z tym radę i Ty tez dasz. see you

Gość juppp

Gość no dajcie jej radę

uczucie wygasło, zafascynował się inną, i teraz ona jest w centrum uwagi. nie powiedział nic bo boi się "to" powiedzieć, boi się słowami skrzywdzić, ze względu na to co było. przeszłam też coś takiego, że nie potrafił powiedzieć dlaczego, dopiero po jakimś czasie. dasz radę. ja dałam i jest ok ;)