Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska bez mezczyzny

otylosc a szczescie w milosci

Polecane posty

czy uwazacie ze fajny facet moze zainteresowac sie fajną, miłą, wyksztalconą, niebrzydką kobietą ale niestety wazącą 100 kg?

Gość Palusia*
Jasne że tak ;)

a mnie nikt nie chce, nikt się mną nie interesuje przypuszczam ze z tego powodu wlasnie

tak mysle ze normalny nigdy nie zechce tak wygladajacej kobiety :-(

Gość dfsdfsdfsdf
to samo mam ja tylko że mam odwrotnie jestem bardzo szczupła czytane drobniutka i niska :(

Gość Palusia*
To schudnij może?

niskie i drobne to są chyba na lepszej pozycji niz grube

sa faceci,ktozy lubia takie kobiety.jezei ci to przeszkadza to moze jakas dieta chyba,ze przyczyny zdrowotne

chudne, tyje i ciagle wraca do tych 100 kg, mam zaburzenia hormonalne, lekarze są do niczego, ladują tylko tabletki po ktorych nawet jak jestem na diecie to albo tyje albo stoje w miejscu i kolo sie zamyka

Gość dfsdfsdfsdf
nie są w lepszej sytuacji u Ciebie jest jakaś szansa na to że schudniesz a u drobnych nie ma szansy bo juz takie są i nie urosną ! o !

schudne albo i nie, jakos do tej pory slabo mi to idzie, a jak mam zostac juz taka to chyba musze sie przygotowac na samotne zycie

200 kg to potwor, ja jestem gruba, do tego wysoka 171 i cycata, mam rozmiar 46 Zdaje sobie sprawe ze jestem narazona na roznej masci zboczenców.

Gość fvgeg
tak moj maz (naprawde super ciacho wszytkie kolezanki sie pytaly jak ktos taki moze byc z kims takim jak ja i byly zielone z zazdrosci) poznal mnie jak wazyal 110 kg przy wzrosci 182 cm, pomimo wszytko ozenil sie ze mna, a ja sama z siebie po slubie zrzucilam 30 kg :D wiec spokojnie kazdy trafi na swojego

taa, znajde zboczonego starca albo niedojde zyciową :O

a ja juz nie wierze ze ktos sie moze we mnie zakochac, wiekszosc patrzy na wyglad, a grubaske mogą zaakceptowac tacy ktorych nikt nie chce

wiesz co, znam rozne pary, ale zawsze mnie zastanawiala taka jedna on - normalny facet, ona - otyla, do tego nie potrafiaca rozmawiac na zaden temat procz seksu i nie, ze duzo mowila o seksie, ona mowila tylko o seksie :D moze to go wlasnie krecilo? nie wiem i nie, nie chodzi mi o to, ze masz robic jak ona i zmienic zainteresowania :D tylko pewnie z twoim podejsciem i kompleksami nie wkraczasz nawet w te sfere, bo stwierdzasz, ze nikt i tak sie nie zainteresuje moze sie myle, nic na ten temat nie piszesz, tak tylko obstawiam a jak sie okazuje, sa tacy ktorym to nie przeszkadza, moze nawet podoba na moj rozum, skoro ona sobie znalazla kogos (a potem rzucila dla innego :D) to tym bardziej moze sobie znalezc kogos inteligentna, mila i fajna osoba, jesli zacznie sie starac o to

mialam kilku mezczyzn ale raczej wlasnie w charakterze znajomosci erotycznej, jestem otwarta na te sprawy, jednak od poczatku wiedzialam ze nic z tego nie bedzie, a i oni ni ebyli zainteresowani stalym zwiazkiem

Gość no wlasnie...
predzej czy pozniej sobie kogos znajdziesz, bo tak juz jest. i wcale to nie musi byc jakas ciamajda, czy jak tam ktos pisal w poscie wyzej. ja tez do urodziwych nie zaleze. o pierwszego faceta sie sama postaralam, ale sie po kilku latach zwiazek rozpadl. teraz mam innego i choc jest jestem najzwyklejsza w swiecie, on chce ze mna byc.

Gość no wlasnie...
eee, to nie jest tak zle, mialas kogos :)

mialam i mogę miec, do seksu tylko, na to sa chetni zawsze, a wiecej nic sie nie dzieje

no to chyba sama mialas do nich sporo zastrzezen, jesli twierdzisz ze "normalny nigdy nie zechce"?

normalny nie chce byc ze mną w zwiazku, a do seksu to wiadomo bierze sie pod uwagę inne kryteria :O Jeden z nich mi nawet powiedzial schudnij a sie z tobą ozenię

Gość Carolineeeee
a ja ci powiem, że jesli taka twa uroda, i nie zmienisz tego, to czekaj na kogos, kto zaakceptuje cie taka jaka jestes ale najpierw ty siebie zaakceptuj, i nie mow o sobie grubaska wielu dojrzalych mezczyzn lubie okragle kobiety mam kolezanke, jest wysoka wazy 90 kg, ma piekne piersi, biodra, wciecie w talli, jest tak poągowa, wygląda jak bellucci, boska piekno tkwi w ---bycie nieidealna zadbaj o talie i plaski brzuch, taka moja rada

hehehe a ja nie jestem szczupła a mam cudownego szczupłego i wysokiego faceta dla którego jestem ideałem, niedługo będę jeszcze grubsza bo jestem w ciąży, nabawię się rozstępów ale wiem że on i tak będzie mnie kochać za to jaka jestem a nie za to jak wyglądam. Poza tym nie każdy facet lubi szczupłe cycate długonogie blondynki

no jak dla mnie to tylko do seksu wlasnie takie kryteria sie bierze, ale co ja tam wiem :D

moj problem to wlasnie brzuch i talia, nogi są w miare szczuple jak na taką wagę, rece tez i twarz tylk brzuch. Mowie o sobie grubaska bo jednak niejestem w stanie zaakceptowac swego wygladu

Gość Carolineeeee
to stosuj ćwiczenia na brzuch i niech Ci wchodzi w dupke :)