Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mizia26

wyjazd do Australii

Polecane posty

Hey, witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc od dawna marzę o wyjeździe do krainy Oz, byłam tam w zeszłym roku 3 miesiące i zakochałam się w tym kraju, ludziach, krajobrazach.... Ale od początku.... w Australii od 12 lat mieszka mój brat, posiada obywatelstwo... więc po dostaniu się do krainy Oz nie miałam bym problemów, problem polega jedynie na dostaniu wizy... jak najlepiej zrobić żeby zostać tam na stałe, wyjechać na wizę turystyczna i potem starać się o pobyt stały? dodam także ze największym problemem jest dla mnie język, znam angielski w stopniu średnio zaawansowanym a żeby zdać egzamin IELTS to nie wystarczy (a nie mam pieniędzy ani czasu żeby wybrać się na kurs), mam też zawód z list poszukiwanych ale nie mam doświadczenia bo nie pracuje w zawodzie (a doświadczenie jest chyba niezbędne przy staraniu się o wizę zawodową?) czy są jakieś szanse dostania wizy w takim przypadku?

Gość chyba zle kombinujessz
skoro nie masz dowidsczenia ,wyjedziesz na wize turystycczna i kto cie zatrudni??? no chyba ze chcesz skonczy jako nianka, sprztaczka itp. lepei jwez sie za jakis kurs , znajdz parce w zawodzie w anglii ,gdzie meiszkasz legalnie i potem o wilee latwiej ci bedize,a moze nawet dostaniesz prace w miedzynarowdowej firmie ktora bedzie miala oddzial w autralii i sie pzreniesiesz bez probpemu...

Gość australijka
Czesc, jesli jestes zainteresowana wyjazdem do Australii to mozesz skozystac w pomocy firmy ktora wyszukuje dla kazdego indywidualna opcje wizowa, ja sama skozystalam z pomocy aby wiedziec ze wsztko jest ok i zmierza do zamierzonego celu -pobytu stalego. Jesli chcialabys namiary na to firme daj znac

Gość australijka
sorry zapomnialam:) moj adres jjuussttyynnkkaa@op.pl