Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu nie wierze

Czy mogę w to wierzyc?

Polecane posty

Gość poprostu nie wierze

Mój facet nie wrócił na noc.Okazuje sie że spędził ja z inna dziewczyna.Spali na jednym łóżku.Oboje twierdza że nic między nimi nie było.Czy moge w to wierzyć???Jakoś nie potrafię bo prawde sama z niego wyciągnęłam i to w ratach...Co o tym myślicie?

Gość poprostu nie wierze
Ludzie pomóżcie bo nie wiem co myśleć...

Gość nandinka
hmmm...dziwne

Gość A JAK**/**
tam sie znalazl ?? zabadzil czy co ?? ;p

Gość bałwany
ja bym uwierzyła

Gość poprostu nie wierze
Nie należe do osób które wierzą w kazda bajke...Może źle zapytałam Czy jest mozliwe ze facet spi z inna na jednym łóżku i nic miedzy nimi nie ma?Bo mi sie to wydaje niemozliwe:(

jasne, ze jest mozliwe [albo ja jestem mega naiwna], ale to wszystko zalezy od okolicznosci

Gość poprostu nie wierze
Może powinnam to pytanie skierowac do panów obecnym na forum:/

Gość żaden się nie przyna
że zmarnowałby taką okazję, przecież to takie niemęskie, żaden nie chce wyjść na cieniasa i nieudacznika....

Gość poprostu nie wierze
A znalazł sie tam przez znajoma...To troche skomplikowana sprawa

znalazł się tam przez znajomą... no ciekawe :) Ależ oczywiście, skoro sama przyznajesz że wierzysz w każdą bajkę to co się pytasz :)

Gość żaden się nie przyna
widzę że ta historia ma baaaaardzo rozbudowaną fabułę...może warto by było spytać tę znajomą ? a tak w ogóle to niby jak koleś w ciągu tygodnia nie trafia na noc do chaty ? za daleko miał z tamtej dzielnicy ? zgubił portfel i nie miał na taxi ? słaniał się na nogach z przemęczenia ? napadła go mafia z agencji towarzyskiej, siłą upiła, podała narkotyki i dwukrotnie wykorzystała ? no bez jaj, uwierzyć to bym mogła gdyby koleś nie dotarł z sobotniej popijawy z kumplami ale i tak bym miała wątpliwości gdzie i z kim spał

Gość poprostu nie wierze
Ta znajoma miałaby spore korzyści gdybysmy nie byli razem...Ogólnie to mieszkamy w Niemczech a ona mu prowadzi papiery.Tamta dziewczyna opiekowala sie tamtej nocy jej dzieckiem.Nie było miedzy nami za dobrze w tamtym okresie i czesto sie klocilismy.

jeśli ona brzydka jest jak Baba Jaga, to możliwe, że nic nie było, ale kutas oczów nie ma i aby pipka była mokra i gorąca

Gość NOCĄ KAŻDY KOT SZARY
Napewno ją przeleciał.

Gość poprostu nie wierze
Tamta powiedziała zeby przyjechał a pozniej wjechala mu na ambicje mowiac ze zaraz ja zadzwonie a on poleci na moje zawolanie.

Gość sesese
no co ty jasne że nie przelecial, położyl między siebie i tę kobietę nagi miecz i klepal zdrowaśki do rana zeby opędzić złe myśli.

Gość poprostu nie wierze
jestem nieufna bo mam juz przykre doswiadczenia z jednego powaznego zwiazku...Zapytałam bo nie wiem czy jest mozliwe zeby spac w jednym lozku i nic...Ja uwazam ze mnie walnal po rogach ale nie chce wyjsc na ta zla ktora widzi tylko to najgorsze

Gość na logikę
a niby jakie miał wytłumaczenie na to czemu nie wrócił do Ciebie ? bo wymówkę czemu był z tamtą już przedstawił

Gość na logikę
kobieto facet w ciula leci a Ty jeszcze nad tym rozmyślasz ? żaden porządny facet nie spędza "przypadkiem" nocy u koleżanki, przyjaciółki czy znajomej.... lepiej odpowiedz sobie na pytanie czy tamta ma faceta a już będziesz znała odpowiedz

No, chyba że ona miała okres... Sorry winetu:) Dże dziewczynki nie wierzą w bajki, nawet gdy głównym bohaterem jest książę.

Gość ddiiddii
Musisz coś zrobić z tą znajomą.A kim ona kurwa jest,żeby mu wjeżdzac na ambicje. A on nie musiał udawadniać. Cooo.żeby tej znajomej udowodnić,że nie poleci jak zazdzwonisz to zostal na noc i położył sie do łóżka z jakąs inną??? Zrób robotę i z nim i ze znajomą. Kołtuna jej natargaj, bo z takimi nie da się inaczej. A jego się zapytaj czy woli ciebie czy znajomą skoro tak się jej słucha

Gość tretretreyreyreyeyre
jak on do niej mogl pojecghac zeszmacil cie ja bym dala mu nauczke

Gość poprostu nie wierze
tamta dziewczyna ma chlopaka i ponoc sa szczesliwi ale to tez niemka a niemce sie nie ufa