Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola serolo

obraziłam sie na matke

Polecane posty

Gość ola serolo

i jej nie odwiedzam i wnuczki nie widziała 3 msc myślicie że się tym przejmie ?

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
a czemu tak zrobiłas ??

Gość ola serolo
obraziłam sie na nią bo chciała żebym sie wymeldowała z jej mieszkania a ja nie mam sie gdzie zameldować i nie chce być bezdomna nie dość że nic mi w życiu nie zapewniła to jeszcze mi je utrudnia postanowiłam sie odizolować i nie zadawać sie z nią nie zaproszę ich na urodziny dziecka

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
no to niezła mamuska - a co ona z tego bedzie miała jak sie wymeldujesz ?

Gość ola serolo
bo jakieś opłaty jej dochodzą do czynszu za wywóz smieci i wodę i uważa że skoro nie mieszkam to że mam sie wymeldować ja mam jej dosyć za taką bezczelność moi koledzy i koleżanki mają rodziców którzy sie strasznie dla nich poświęcają a ja mam taką matkę zołzę

Gość chyba lepiej
to zależy - u mnie np wywóz śmieci, woda są naliczane od osoby. A tak poza tym, to gdzie teraz mieszkasz?

Gość ola serolo
wynajmuję z mężem mieszkanie i nie mogę sie tu zameldować

Gość a nie możesz zaproponować
że dopłacisz jej tę różnicę w opłatach za siebie?

Gość chyba lepiej
a męża rodzice nie robią problemów? może niech oni Cię zameldują? albo czasowo w wynajmowanym mieszkaniu - wystarczy tylko umowa najmu. Wiesz, jak 3 miesiące nie będziesz mieszkać w mieszkaniu u mamy to sama może Cię wymeldować (wiem, że zaraz się zacznie, że to nie prawda, ale moja babcia tak wujka wymeldowała)

Gość ola serolo
nie będę obciążać rodziców męża moja matka nigdy mi nie idzie na rękę i muszę zawsze prosić o pomoc obcych ludzi właśnie mam obawy ,że mnie wymeldują bez mojej wiedzy - ojciec z matką.Jak tylko dzwoni do drzwi kurier z poleconymi listami, rachunkami to przerażona patrzę.Boję się że to wiadomość informująca że już nie jestem tam zameldowana.

Gość 666 7777 69 99 13
czasami lepiej chaty nie miec, sasiedzi nie przeszkadzaja, akwizytorzy, domokrazcy i jechowi nie pukaja no i rachunkow placic nie trzeba

czyli jesli sie przeczyta co piszesz, to stac was na wynajecie mieszkania, nie jestes samotna matka, ale nie stac was na oplate za wywoz smieci, matka robi ci na zlosc a ty w odwecie odcinasz wnuczke od babci, no coz ciekawe co na to maz

Gość chyba lepiej
wiem, że tak głupio prosić obcych ludzi o pomoc, ale rodziców się nie wybiera, miej nadzieję, że jak coś to wymelduje Cię już po zniesieniu obowiązkowego meldunku. A tak jeszcze spytam (możliwe, że nie doczytałam) gdzie jest zameldowana Twoja córka?

Gość chyba lepiej
a no właśnie, jeśli problemem jest kasa, to może zaproponuj, że dołożysz tą Twoją część, może rodzicom jest po prostu ciężko finansowo?

Gość ola serolo
mojej matce źle się nie wiedzie mają nowe auto, na wakacje wyjeżdżają i wiele innych dóbr mają nie wiem dlaczego sprawia jej przyjemność krzywdzenie mnie Mi jest o wiele ciężej, płacę 1500 za wynajem, małe dziecko, ja nie pracuję tylko mąż.Po co jej te parę złotych ode mnie ? Chytra małpa.

Gość KASJERKAaaa
no sorki ale oplaty za smieci i inne takie to sa groszowe sprawy ! placisz 50 zl na rok!! i jeszcze im wiecej osob zameldowanych w mieszkaniu tym latwiej mozna otrzymac dodatek mieszkaniowy wiec nie wiem co twoja mama wymysla !!

Gość ola serolo
moja córka chyba nigdzie nie jest zameldowana :-( jest tylko zarejestrowana w urzędzie a miejsce zamieszkania podaję tam gdzie ja jestem zameldowana czyli mieszkanie gdzie jest moja matka i ojciec

Gość ola serolo
matka jest bezczelna nic mi nie zapewniła i jeszcze utrudnia nie wiem czy zdaje sobie sprawę z tego że nie mam zamiaru jej znać i nie chcę jej pokazać mojej córki nie mam uczuć w stosunku do niej moja matka jest tzw zimną suką - liczy się tylko jej dobro

Gość chyba lepiej
to może daj tą kasę rodzicom, skoro są faktycznie tacy nie fajni, to chyba lepiej nic im nie zawdzięczać, nie? niestety nie wiem ile to kasy, bo wszystko mam na licznik. No i nie zabraniaj im kontaktów z córką, wiesz nigdy nie wiesz jak będzie w przyszłości, może kiedyś będziesz potrzebować od nich pomocy?