Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to nie jest piosenka

nie lubi mnie czy jest taki niesmialy?

Polecane posty

to jak na mnie sie patrzy wskazuje jednoznaczenie ze mnie lubi, bardzo lubi-to sie czuje-wiecie, ale pierwszy sie do mnie nie odezwie...ja zagadalam moze dwa razy ale jego wypowiedzi byly tak zdawkowe ze nie bylo sensu ciagnac gadki....w realu mnie zaczepia, rozmawia, rozsmiesza a poza tym nie robi nic byz utrzymywac jakikolwiek kontakt...powiedzial mi kiedys ze jak mu zalezy to jest strasznie niesmialy. ja juz go nagabywac np na gadu nie bede to bo raczej facet powinien robic a i ja sie narzucac nie lubie...co sadzicie?

tak wiem ze opisalam to dosc dziecinnie ale siie zdenerwowalam i wydusilam z siebie z szybkoscia swiatla

Gość zapytaj go wprost
bedzie przyparty do muru i będzie musiał powiedzieć prawdę...

Gość Dariannek
Jak myślisz czy udało by Ci się wykonywać pierwsze ruchy w tym związku... Liczysz na coś więcej z jego strony a może on nie miał takiej praktyki i doświadczenia jak ty miałaś z partnerami... Może ty jesteś jego pierwszą i jedyną która ruszyła mu serce. Hehehe

Gość dkkdkd
Dziewczę, zejdź na ziemię. Jak można być nieśmiałym na gg??! Zagaduję cię w realu więc nieśmiały nie jest; ten typ po prostu tak ma, przyszło świeże mięsko, trzeba pozaczepiać. Jak się bodźce wzrokowe kończą, ew pojawiają się nowe sztuki, doskonale o tobie zapomina, do stopnia, że nawet nie chce mu się gadać na gadu. Tyle go obchodzisz. Tyle, czyli nic.

Gość Karraluhhh
Spotkałem się z dziewczyną i nie wiem co dalej się ułoży... Raz nieśmiałość a innym razem pewność siebie... Pewność siebie tylko do koleżanek. Jak mi zależy na związku to szaleję... Nieśmiałość w pewność siebie sie przemienia i odwrotnie.... I ja lubię patrzeć jak kobiecie odbija na moim punkcie - wtedy widać że chce poddać się uczuciom i zaangażować.

Gość anielkaamelka
a ile masz lat karaluch ? lubisz "patrzec jako kobiecie odbija" na Twoim punkcie, i dopiero wtedy jestes soba ? no, zenada !

Gość Karraluhhh
anielkaamelka Lubię gdy kobieta też poddaje się swoim emocjom. Emocjom które nie jest tak łatwo kontrolować/ Spójrz jak niektrórzy udają.... Z biegiem czasu można nauczyć się być nieczułym... A jakbyś chciała to byś stała się oziębła i zaczynała wtedy krytykować wypowiedzi innych. gdyż sama .............................................. ;)

Gość Karraluhhh
gdyż sama kawa w szklance się nie zaparzy.